Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atuty załogantów

ST05

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. gram KV-1S załogę wyszkoloną w 100% i nie mam pojęcia jak rozdać atuty prosiłbym o jakąś poradę z góry dzięki.

Opublikowano

Pfff.. naprawa ??

Dawaj coś na celność !! Nie słuchaj go.

Kw-1S jest strasznie niecelny i długo skupia. tam jest chyba: "strzał z biodra" "gładka jazda" itp. ;)

A dla dowódcy daj żarówkę.. tylko, że zadziała ona dopiero po 100%

x

Opublikowano

Dlatego jej nie dawaj. Weź sobie kamuflaż albo naprawę na dowódcy (albo jakiś perk, który działa wraz ze wzrostem umiejętności, a nie dopiero jak ją skończysz). Jak będziesz miał 99% to usuniesz sobie tą umiejętność i dasz Szósty zmysł. Inaczej, tracisz poprostu slota. Umiejętnośc jest bezużyteczna.

Opublikowano

Kamuflaż na HT? no chyba was pojebało
Jeżeli cokolwiek, to gładką jazdę, u dowódcy żarówę, u radiooperatora Naprawę, gaszenie u reszty

A ja ci polecę wszędzie Towarzyszy broni
Przydają się

shoob.png

Opublikowano

Wszystkim daj Towarzyszy Broni - +5% UM dla każdego czołgisty. Wtedy Ci się zwiększy wszystko: celność, prędkość przeładowania itp.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Wszystkim daj Towarzyszy Broni - +5% UM dla każdego czołgisty. Wtedy Ci się zwiększy wszystko: celność, prędkość przeładowania itp.

ale trzeba miec 100% załoge żeby ustawić ?

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

bzdury piszesz waćpanie -.- BIA daje około 2,5 % dla wszystkich załogantów od początku krążył mit o tych 5% lecz jest to totalna bzdura [testowane z kumplami z klanu oraz potwierdzone na oficjalnym forum WOT'a]

co do tematu patrz przyszłościowo ;] ja dałem naprawę i nie zawiodłem się gąski zamiast 10 sek naprawiają się w 4 także wiesz ...

co do gaszenia jest ono raczej nie przydatne no chyba że jesteś samobójcą-idiotą i nie wozisz gaśnicy

Opublikowano

bzdury piszesz waćpanie -.- BIA daje około 2,5 % dla wszystkich załogantów od początku krążył mit o tych 5% lecz jest to totalna bzdura [testowane z kumplami z klanu oraz potwierdzone na oficjalnym forum WOT'a]

co do tematu patrz przyszłościowo ;] ja dałem naprawę i nie zawiodłem się gąski zamiast 10 sek naprawiają się w 4 także wiesz ...

co do gaszenia jest ono raczej nie przydatne no chyba że jesteś samobójcą-idiotą i nie wozisz gaśnicy

Ja na 1 perk u HT zawsze daje naprawę, a potem towarzyszy broni.

Opublikowano

W końcu ktoś kto wie jak naprawdę działa BiA :)

Gaszenie będzie użyteczne ale dopiero za parę patchy, kiedy to zmienią sposób działania gaśnicy.

76561198001815076.png
Opublikowano

Dlatego jej nie dawaj. Weź sobie kamuflaż albo naprawę na dowódcy (albo jakiś perk, który działa wraz ze wzrostem umiejętności, a nie dopiero jak ją skończysz). Jak będziesz miał 99% to usuniesz sobie tą umiejętność i dasz Szósty zmysł. Inaczej, tracisz poprostu slota. Umiejętnośc jest bezużyteczna.

Po co HT kamuflaż?

Opublikowano

Dałem przykład ! Chodzi mi o perki, które działają wraz ze wzrostem umiejętności a nie po jej ukończeniu. Inaczej marnuje się slota, bo weźniesz szósty zmysł albo bratersto i co ? Nic ci to nie daje. A tak to możesz być bardziej "niewidzialny" albo szybciej się naprawiać. Potem tylko sobie to podmieniasz jak chesz...

Opublikowano

każdemu na start dajesz naprawę jak będzie 99% zmieniasz na zwykły atut (robi się to tak klikasz prawym przyciskiem na załoganta potem karta indyfikacyjna potem skasuj a następnie wybierasz za 20 000 i wybierasz inny atut)

Dowódca- szósty zmysł

Celowniczy- snajper

Ładowniczy - desperant

Kierowca-mechanik - kontrolowane uderzenie

Radiooperator - rozeznanie w sytuacji

jako drugą umiejętność dajesz każdemu naprawę a jako trzecią towarzysz broni sprawdzone na kv-1s obecnie załoga z 3 perkami siedzi w IS-7 myślę że temat do zamknięcia

SigUserBG.png

Opublikowano

każdemu na start dajesz naprawę jak będzie 99% zmieniasz na zwykły atut (robi się to tak klikasz prawym przyciskiem na załoganta potem karta indyfikacyjna potem skasuj a następnie wybierasz za 20 000 i wybierasz inny atut)

Dowódca- szósty zmysł

Celowniczy- snajper

Ładowniczy - desperant

Kierowca-mechanik - kontrolowane uderzenie

Radiooperator - rozeznanie w sytuacji

jako drugą umiejętność dajesz każdemu naprawę a jako trzecią towarzysz broni sprawdzone na kv-1s obecnie załoga z 3 perkami siedzi w IS-7 myślę że temat do zamknięcia

Musi być drugi skill na 30% aby po zmianie było 100% pierwszego.

76561198001815076.png
Opublikowano

Musi być drugi skill na 30% aby po zmianie było 100% pierwszego.

Oj, dopłacisz 20tyś kredytów i masz z 99% na 97%...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...