Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Owad terraryjny

Pan Filip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chce sobie kupić jakieś fajne owady

z góry mówię, ze nie chce czegoś strasznego, obleśnego itp.

na pewno nie zaden pajęczak, ani modliszka.

Miałem patyczaki i też mam je do wyboru, z resztą chyba je, kupie jeżeli nie dacie niczego lepszego ;_;

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Jesli chcesz jaszczurke polecam gekony lamparcie - male, bardzo przyjazne jaszczurki. Nie wymagaja UVb bo sa to nocne zwierzatka.Nie wymagaja tez tak obszernych terrarii jak kameleony, czy legwany.
Sa tez inne gatunki gekonow, jednak lamparcie uznawane sa za spokojne, latwe do oswojenia zwierzatka.

1382302052-U722126.jpg
Opublikowano

@up czytasz temat? Ziomek nie chciał modliszek ani żadnych obleśnych :] Gdybym wybierał to wziąłbym gekona *.* Ale zależy też to od Ciebie jaki masz gust :)

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Gdybym mógł, to bym wziął jaszczurkę, ale mama nie zgadza się na śmierć niczego większego niż owada... Trochę dziwne, wiem. Nie chce modliszki, bo agresory z nich xD

Opublikowano

Gdybym mógł, to bym wziął jaszczurkę, ale mama nie zgadza się na śmierć niczego większego niż owada... Trochę dziwne, wiem. Nie chce modliszki, bo agresory z nich xD

To może kup sobie małą rybke? :D

Też fajne 'żyjątko'

Opublikowano

Jak owada to może ćmę :) Aczkolwiek nie wiem czy w Polsce dostaniesz taką "hodowlana", poszukaj może coś znajdziesz, niektóre naprawdę bardzo ładne.

f97c42bcb433ba1emed.jpg

Opublikowano

Nie przeszkadza, ale mimo wszystko to spam. Koszt takiego stworzonka to około 100(włącznie z akwarium itp.) same patyczaki(10 sztuk) kosztują w granicach 10 zł ;)

@ taki troche ref

prosze o wiecej wypowiedzi

Opublikowano

@UP ale ty jestes gluuuupi, jak but

przeciez pisal ze owady a nie jaszczurki

Nie ma juz nic takiego ciekawego, modliszki nie sa obrzydliwe a bardzo ladne :D, moze sam sie skusz na zakup

Sam wczoraj przekopalem neta za czyms fajnym z owadow ale nic nie znalazlem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...