Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

trening brzucha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chciałbym pozbyć się tłuszczu na brzuchu i przybrać mięśni ( kaloryferek :} ) , mam 15 lat , 53 kg , 172 cm , jaką dietę mi polecacie ? jakie ćwiczenia ? zależy mi by było możliwe bez pomocy sprzętów z siłowni ;)

1359301966-U737205.jpg

Opublikowano

Masz niedowage ;)

@top.

Dieta niskowęglowodanowa.

Na kolacje białko, dużo warzyw. jedz 3 godziny przed snem.

ABS 8 minute i 5 min fast belly destroyer ;)

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

Masz niedowage ;)

@top.

Dieta niskowęglowodanowa.

Na kolacje białko, dużo warzyw. jedz 3 godziny przed snem.

ABS 8 minute i 5 min fast belly destroyer ;)

Możesz dać link jak wykonywać te ćwiczenia ? nie znam się za bardzo na tym ;)

1359301966-U737205.jpg

Opublikowano

Dużo białka bo masz sporą niedowagę, a kaloryfer ala Bieber to nie problem tylko Cię potem wyśmieją kumple ;)

Rano płatki owsiane z mlekiem 0,5%, w szkole np. do pojemnika ryż z kurczakiem, po południu to samo może być, na podwieczorek jakieś kanapki z mięsem/twarożki, a kolacja też płatki mogą np. być ;)

Opublikowano

Nie ćwicz w tak młodym wieku... hamujesz tylko metabolizm oraz przeszkadzasz organizmowi w dojrzewaniu.... takie jest zdanie wszystkich i "głupotą" jest ćwiczyć w tak młodym wieku...

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

TheJeron78

Opublikowano

ćwiczenia z umiarem jeszcze nikomu nie zaszkodziły ^_^ tylko, że 53 kg.... to gdzie ten tłuszcz na brzuchu? Do treningu potrzebna jest chociaż 'jakaś' masa. 8S

Opublikowano

przecież on jest jak widelec a jeśli posiadasz "mały" wzrost... odpuść sobie to całkowicie i przestań myśleć o tym... Twe ciało dojrzewa do czasu kiedy przestanie być w owym okresie
wiele może w Tobie ulec zmianie np : możesz strasznie przybrać na wadze bądź być chudy cały czas ;) urosnąć wysoko bądź zostać niskim . Według mnie powinieneś sobie odpuścić :P

@edit
Dziękuję za poprawienie mnie :P

TheJeron78

Opublikowano

przecież on jest jak widelec a jeśli posiadasz "mały" wzrost... odpuść sobie to całkowicie i przestań myśleć...

Myśleć to niekoniecznie przestawaj :P

Opublikowano

już poprawiłem :D no ale jeśli koniecznie chcesz zrzucić "tłuszcz" by komuś zaimponować... pomyśl o zmianie towarzystwa a nie wyglądu :) pozdrawiam

TheJeron78

Opublikowano

ty chcesz zrzucić tłuszcz a nie zrobić mega mięśnie, po za tym brzuch się wyrobi przy ćwiczeniach. wystarczy zebyś nie jadł tlustych rzeczy, ani słodyczy i ćwiczył np brzuszki na wszystkie możliwe sposoby i bedzie fajny efekt ale neistety brak slodyczy i tluszczu

Opublikowano

Nie ćwicz w tak młodym wieku... hamujesz tylko metabolizm oraz przeszkadzasz organizmowi w dojrzewaniu.... takie jest zdanie wszystkich i "głupotą" jest ćwiczyć w tak młodym wieku...

Co ty pierdolisz, mam 15-lat chodze na siłkę wszystko jest w porządku dieta w cale nie hamuje mojego rozwoju przekonania wyrwane za przeproszeniem z dupy.

Co do tematu to ćwiczenia na materacu i brzuchy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...