Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Battlefield 3: Premium

Mr.Dead

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam pytanie odnośnie premium do bf3. Posiadam już podstawkę, czystego Battlefielda 3 bez żadnych dodatków, i chciałbym rozszerzyć go o zawartość premium i teraz pojawia się problem. Na allegro jest sporo ofert za pare złotych, wiadomo, że to przekręt, ale sprzedają tam sam dodatek, na wszystkich normalnych aukcjach są edycje premium battlefielda, a ja posiadam już podstawkę i nie zamierzam płacić 2 razy za to samo. Więc czy można zakupić do xboxa w jakimś media markcie/sklepie internetowym sam dodatek premium jak jest to możliwe np. w sklepie xbox live za msp? (ta opcja odpada bo wyniosło by to jakieś 200 zł...)

Dzięki z góry za pomoc, mam nadzieję, ze wyraziłem jasno swój problem, pzodrawiam.

Opublikowano

Jeśli chcesz kupić samo Permium do Battlefielda to niestety, ale wyniesie Cie to około 179zł. Takie ceny są w Markecie, a także w innych sklepach internetowych, więc dobrej oferty taniej nie znajdziesz.

Opublikowano

hmm ja kupiłem ,,przekrętem" za 20 zł i smigam normalnie ;D mam premium i wszystko co w nim zawarte (20 map itp... ) :D i trybi wszystko

moje bity elo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...