Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]59-16

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, za rykoszety nie są przyznawane kredyty, ale tym czołgiem głównie się scoutuje ewentualnie poluje na artylerię, kiedy ludzie z twojej drużyny zadają obrażenia czołgom wroga które Ty wykryjesz, dostajesz za to kredyty oraz exp.

Jako tip do tego pojazdu mogę CI polecić ładować zdecydowaną większość pocisków odłamkowych, i strzelać jedynie w artylerię wroga.

Opublikowano

Na początku szybko jedziesz na scout-a (za co jest exp), potem się cofasz i jeździsz tu i ówdzie. Następnie jak będziesz widział, że jakiś pojazd wroga chce się wbic do ciebie (czyli inny scout) czepiasz się mu ogona i ubijasz dziada. Potem jak jakiś HT z wrogiego teamu będzie zajęty biciem twoich, możesz mu zrobić dupe (anal hunter) i także go ubić, albo chociaż pomóc swoim !

Opublikowano

Wszystko Ci napisałem, przeczytaj jeszcze raz uważnie. Pewnie przebijesz, ale działa do tego czołgu mają masakryczną penetracje, dlatego polecam skupić się na artylerii i scoutowaniu.

Opublikowano

Graj ze stockowym dzialkiem bo ma najwieksza pene... Poprzebijesz w weakspoty i w dupe moim zdaniem spokojnie

Opublikowano

Radzę Ci nie pchac sie nawet nim na lekkie czołgi :D Jak grałem amx 12t to on nie umiał mnie przebić od tylu może to fart nie wiem ;)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Trudno, już wybrałem 59-16 zobaczy sie jak sie nim gra :) do zamknięcia.

Emm jaką to amunicje ładować do tego czołgu ? :s i dobre by to było jak bym golda ładował ? o_O

No szybko lajczek czeka :D

Opublikowano

Chodzi ci o to VI Tieru ? bo tym 1 przebijam te churchille o_O myślałem że shit wybrałem ale sie myliłem

aa i o co chodzi z tym automatycznym przeładowywaniem ?

Lajki czekają : |

Opublikowano

Chodzi ci o to VI Tieru ? bo tym 1 przebijam te churchille o_O myślałem że shit wybrałem ale sie myliłem

aa i o co chodzi z tym automatycznym przeładowywaniem ?

Lajki czekają : |

Masz 6 pocisków w magazynku i możesz je wystrzelić w ciągu 12sek, ale za to ładujesz magazynek z 15-18 nie wiem ile w tym czołgu bo go nie mam.

Co do up'a to nie zgodzę się z tym że top działo, co ci z magazynka, dmg skoro nie przebijesz ? Z stockowym możesz wdać się w walkę z wiekszą ilością czołgów co przekłada się na większy dmg/exp. Jeśli wywali cię na dole to cieżko będzie coś przebić, magazynek sprawdza się czasami, ale nie zawsze

Opublikowano

Tak szczerze mówiąc jak patrzyłem na pene to najlepsze moim zdaniem będzie działo pierwsze, ale co z amunicją ? ładować golda ?

Ja mam załadowane 10 pocisków - 2 magazynki. Magazynek ładujesz niecałe 10 sekund.

76561198001815076.png
Opublikowano

A idzie przebić nim V/VI/VII Tiery? chociaż po boku

Idzie przebić ale są problemy. Takiego T28 Proto jak zajechałem to od boku wchodziło aż miło :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Masz 6 pocisków w magazynku i możesz je wystrzelić w ciągu 12sek, ale za to ładujesz magazynek z 15-18 nie wiem ile w tym czołgu bo go nie mam.

Co do up'a to nie zgodzę się z tym że top działo, co ci z magazynka, dmg skoro nie przebijesz ? Z stockowym możesz wdać się w walkę z wiekszą ilością czołgów co przekłada się na większy dmg/exp. Jeśli wywali cię na dole to cieżko będzie coś przebić, magazynek sprawdza się czasami, ale nie zawsze

Wiesz, jeżeli grasz tym próbując przebić coś od przodu... To wyjdź

Nie znasz się na tej grze, jeżeli tak

Skautami powinno zajeżdżać się od boku/od tyłu , bo tak się składa, że 59-16 to skaut

@down Dzięki za poprawę

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...