Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Moje staty Mastera Yi

Mine-Beast PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak ładnie tylko nie buduj szponów madreda tylko np. lodowy młot czy jakoś tak. Czarny tasak, krwiopijec. szpony się nie przydają zbytnio..

aha i weź skille Ghost (duch) heal/ignite (leczenie/podpalenie)

powodzenia w grze

Opublikowano

garen pro soccerki :D

Zilean 2 pary ;p

Draven Tiamat, not bad :D

No, ale to są poczatkujący, więc się nie dziwię, dopiero się uczą. Sam też tak kiedyś składałem itemy xD

No, jak na 2 dni to ładnie ładnie, oby tak dalej. Polecam Ci sprawdzić build pod Mastera AP :)

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Hah, ja sorakę pod AD robiłem :P

Build dla mastera AD (czyli wali autoatakami w grom - maksujesz skille pierwsze E, drugie W, trzecie Q):

Buty Bereserkera -> Ostrze Nieskończoności -> Widmowy Tancerz -> Krwiopijec -> Ostatni Szept -> Anioł Stróż

Build pod AP (czyli atakuje głównie Q, w sytuacji awaryjnej używasz W i jesteś tymczasowo nieśmiertelny :D - maksujesz Q potem W a na koniec E)

Buty Maga -> Zabójczy Kapelusz Rabadona -> Zmora Lisza -> Bluźnierczy Graal Athene -> Objęcie Ognia -> Klepsydra Zhonyi

Enjoy :P

//trynda pro ;D

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

tak ładnie tylko nie buduj szponów madreda tylko np. lodowy młot czy jakoś tak. Czarny tasak, krwiopijec. szpony się nie przydają zbytnio..

aha i weź skille Ghost (duch) heal/ignite (leczenie/podpalenie)

powodzenia w grze

ignite dostępny jest dopiero od 8 lvla

@top

ładnie, ale tych potworków masz mało :>

<>

Opublikowano

Wperw pograj sobie range champami, żeby ogarnąć jakoś farmienie minionów. :) Gj.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jak czytam wszystkie komentarze"malo minionkow" to mi sie kurwa wydaje ze na forum sa same alex iche.Ludzie on ma kurwa 5 lvl,gra 2 dni,wy jak graliscie 2 dni napewno nie farmiliscie jak przy aktualnej formie wiec ogarnijcie pierdlenie o farmie,jeszcze sie nauczy:|.

@Topic

Wywal wskrzeszenie bo to syf,ale jest git.

Opublikowano

jesli chcesz sie robic troche pod hp to zrob lodwy mlot bo ma on iles tam % na to ze cel przy uderzeniu z hita zostanie spowolniony a jak ty masz jeszcze ulta wlaczonego to hitasz go jak by stal w miejsu . i zrob build najlepszy jak dla mnie

Berserki

Widmowy Tancerz

Krwiopijec

Ostrze nieskaczonosci

Widmowy Tancerz / Strike

Hydra / Krwiopijec / Anioł Stróż

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...