Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] brak pasku zadań ikonek itp.

maciusek2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , od wczoraj stało sie coś takiego że gdy wlączam komputer niemam ikonek menu start itp. w menedżerze zadań niemam pliku explorer.exe gdy próbuje go wlączyc przez menedzera nic sie nie dzieje tylko wyskakuje mi '' moje dokumenty''

dzieje sie tak poniewaz znudzil mi sie normalny wygląd windowsa xp i zainstalowałem ze starej płytki program aston (PC FORMAT 2007r) nie wyglądał za estetycznie więc go odinstalowałem wtedy własnie wszystko mi zniknelo

jeszcze gdy włączam kompa jest czarny ekran

sory za ortografie jestem bardzo podenerwowany tą sytuacją liczy sie dla mnie czas ponieważ mam zrobic wypracowanie do szkoly na jutro

pzdr. czekam na odpowiedzi

@edit: próbowałem z start + R ale nic sie nie dzialo oraz z f8 przy włączeniu komputera w trybie awaryjnym na administratorze, tak jest tylko na moim koncie. nie moge reinstal windowsa zrobic poniewaz mam dupny radiowy internet z 4gb limitu a moje wszystkie pliki ważą z 15gb

cdf0765e344dec7d5dad69cb988d1145.jpg
Opublikowano

Takie programy strasznie syfią w plikach systemowych. Wrzuć płytkę Windowsa i w wierszu polecań wpisz:

sfc /scannow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...