Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Pluginu Na Sprawdzanie Graczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak w temcie poszukuje pluginu który dał by mi możliwość sprawdzenia jakie mody posiada dany gracz.

Prosił bym o jego nazwę i ewentualnie jeśli komuś się chcę o danie linka do tego plugina. Plugin ma być na wersje minecraft'a 1.5.1

1312454350-U203760.png

Opublikowano

Nie ma takiego pluginu. ;)

Wydaje mi się że jednak jest.. Jeden z moich kolegów ma coś takiego.. Komendą może sprawdzić jake mody posiada gracz..

Ale jest takim ....... No że nie chce mi powiedzieć

1312454350-U203760.png

Opublikowano

Nie może być takiego pluginu, musiałby on odczytywać pliki nie z serwera, tylko pliki jakie są w .minecraft w folderze danego użytkownika.

Pozdrawiam;)

Może i masz racje..... Ale poczekam może ktoś coś mi tutaj poda może o podobnym działaniu

1312454350-U203760.png

Opublikowano

Szczerze gdyby był (może i jest) taki plugin to dawno, by każdy go miał. Bardzo dobre zabezpieczenie przed nodusem itp. :D

Opublikowano

Jest to moj autorski plugin lecz sorrki nie moge Ci go podac. ;(

Siemka !

Szukam : Budowniczego/Sponsora Pisać na Skype o szczegóły. Skype: badi5661

Jeśli Ci Pomogłem Daj Lubię To ! ;)

Opublikowano

Jest to moj autorski plugin lecz sorrki nie moge Ci go podac. ;(

A można widzieć jaka jest tego przyczyna że nie możesz podać? Naprawdę przydał by mi się :D

1312454350-U203760.png

Opublikowano

Gdyby był taki plugin to zarówno mógłby Ci sprawdzić zapisane hasło do MPC, facebooka albo wysłać Ci wirusa i włamać się na konto bankowe. Zgadzam się z przedmówcami. Nie ma takiego pluginu. Serwer nie ma dostępu do komputera osoby która na nim gra.

Kartofel poprostu Cb trolluje. :p

708121422388637873334.png

Opublikowano

Gdyby był taki plugin to zarówno mógłby Ci sprawdzić zapisane hasło do MPC, facebooka albo wysłać Ci wirusa i włamać się na konto bankowe. Zgadzam się z przedmówcami. Nie ma takiego pluginu. Serwer nie ma dostępu do komputera osoby która na nim gra.

Kartofel poprostu Cb trolluje. :P

Wiesz że już też tak pomyślałem Tylu już mówiło na tym poście że nie ma że chyba temat zakończony z mojej strony ..

Uznajemy prawdę że nie ma takiego pluginu i tyle :D

1312454350-U203760.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...