Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Rankedy

Settori

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po ilu wygranych rankedach mogę być pewny, że wyląduje conajmniej w Srebro 5?

Narazie zagrałem 4 z tego tylko 1 przegrałem.

ps. ELOHELL NIE ISTNIEJE

Opublikowano

Jeśli wygrasz 9 i 1 przegrasz to będziesz w srebrze II, zaś jeśli wygrasz 10 i nic nie przegrasz będziesz w srebrze I / goldzie V. Z tego wnioskując potrzebujesz około 6 winów, żeby być w tym srebrze w ogóle być.

Opublikowano

Dzięki za info :). To nic pozostaje grać dalej. Można zamknąć. Fajnie bd jeśli da do srebra, bo większość kolegów, dużo lepszych niż ja jest w brązie.

Opublikowano

6, 7 winów - silver.

Elohell nie istnieje? Przytoczę przykład z wczoraj.

Grałem na midzie, na bocie MF i Rammus. Rammus fail build pod AD/AP, bez wardów. Poza tym feedował co przyczyniło się do przegranej bota (biedna Miss nie mogła nic zrobić, mimo babysitu mojego). Po rozegranej grze okazało się, że miał 3 gry rozegrane, wszystkie Rammusem i za każdym razem feed (KDA < 1). Ostatecznie to wygraliśmy, chociaż już powoli traciłem nadzieję.

Opublikowano

No wiesz. Ale ja z tym sobie tylko żartowałem. Sam miałem przed chwilą grę w której, trynda kłócił się, że on jest ADc. Najgorsze jest to, że on był w Srebrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...