Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] LoL Moje szczęście nie zna granic <333

Kacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej witajcie. Dzisiaj pokaże wam co wylosowałem w Claw. Od teraz będę bardziej się starał losować :DDDDDDD

45198867901479750676.png

Też byście takie chcieli XDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

@up nie chodzi o to że pierwsza, ale że taka ZAJEBISTA bo to ma w ch*j damage i szybko rozpi*dala czołgi to na zawsze ;D

Opublikowano

@up nie chodzi o to że pierwsza, ale że taka ZAJEBISTA bo to ma w ch*j damage i szybko rozpi*dala czołgi to na zawsze ;D

W takim razie podziel się swoim szczęściem w dziale przeznaczonym na dzielenie się losami w Daily Claw. Gdyby każdy tworzył tematy, w których chwaliłby się swoimi wygranymi, dział BFH byłby ostro zaspamowany + Moderatorzy/Adminowie nie mieli by innych zajęć, niż rozdawanie warnów.

@UP

Popieram.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Mnie wybrali testerem War Room. Zdobyłem dotychczas dwie nagrody brązową i srebrną (są cztery rodzaje). Za brązową dostałem aż 5 VP, a srebrną uwaga 10VP!!! Twoje szczęście nie może się równać z moim :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...