Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Alldos to fajna gra ?

Tropciolocio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się czy by jej nie pobrać, ale nic o niej nie wiem, napiszecie mi o co w niej chodzi, jakie są rasy i klasy, czy jest darmowa czy płatna, czy fajna i czy nie znudzi mi się szybko

Opublikowano

Jeśli chodzi o rasy i klasy to mało pamiętam bo grałem w to jakieś dwa lata temu, ale jedno co mogę o tej grze powiedzieć. Nie warto, gra z całkiem przyjemną grafiką, jeśli chodzi o umiejętności i skille też daje radę, ale gra bez minimum 4 osób w dróżynie i sporych pokładów kasy w portfelu, bo gra pomimo że jest darmowa, ma mikro płatności bez któych gra jest tak piekielnie tródna że aż prawie niemożliwa.

Jeśli szukasz jakiegoś zabijacza czasu to nawet może być, ale perełką mmorpg to bym tego nie nazwał.

9ba2772bd8f3bfd5b66fad1da53c835a.jpg

Opublikowano

Jeśli chodzi o rasy i klasy to mało pamiętam bo grałem w to jakieś dwa lata temu, ale jedno co mogę o tej grze powiedzieć. Nie warto, gra z całkiem przyjemną grafiką, jeśli chodzi o umiejętności i skille też daje radę, ale gra bez minimum 4 osób w dróżynie i sporych pokładów kasy w portfelu, bo gra pomimo że jest darmowa, ma mikro płatności bez któych gra jest tak piekielnie tródna że aż prawie niemożliwa.

Jeśli szukasz jakiegoś zabijacza czasu to nawet może być, ale perełką mmorpg to bym tego nie nazwał.

Błędy, błędy i błędy.

Facet zainstaluj sobie wtyczkę, która pokazuje ci błędy.

Allods Online to jedna z lepszych gier F2P. Posiadające sporo ras (6) i klas (na rasę przypada jakieś 7 czy 8). 55 lvl, spory content, niezły endgame jak na f2p. Dość irytujący is, ale można wymieniać złoto zarobione, zbierane na na walutę is. Jak ktoś ma sporo czasu to może się pobawić w tej grze.

Opublikowano

Kolega ma mi dziś zgrać instalke, warto grać bez teamu i bez wydawania hajsu na is? Trudno wbija sie lvl?

surprise motherfucker

Opublikowano

z tą grą jest tylko taka sprawa że jeśli lubisz farmic potwory to nie zaczynaj gry. wbijanie lvl to w znacznej części robienie questów. co do gry bez teamu to na początkowych mapach dasz radę ale później będzie dość ciężko samemu

Opublikowano

Kolega ma mi dziś zgrać instalke, warto grać bez teamu i bez wydawania hajsu na is? Trudno wbija sie lvl?

Warto zagrać, nawet po to aby sprawdzić grę. Zawsze można poszukać gildii, razem porobić te trudniejsze zadania bo takie się pojawiają już od 10 lvl, gdy trzeba ubić dość silnego boss`a po stronie Ligi. Bez wydawania kasy można wbijać lvl, ale już pobawić się PVP nie. Osoby kupujące walutę w grze stoją znacznie wyżej niż ten darmowy gracz. Jak już pisałem, w grze można wymieniać złoto na walutę IS, ktoś kto ma sporo czasu na farmę gold`a nie powinien mieć problemów.

Opublikowano

Ciekawa gierka , można normalnie moim zdaniem bez isu grać , samemu expic lub w party z kimś lecz nie ma takiej potrzeby =]

bardzo fajnie się expi moim zdaniem

i1sWQY0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...