Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Rankedy..

CiachoPvP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam około 6 miesięcy nie grałem na rankedach od kilku dni czasem zdarzy mi sie zagrać, lecz wczoraj zakwalifikowałem się do tych serii czy coś, gdzie trzeba wygrać dwa mecze aby przejść dalej.. No i pierwszy mecz wygrałem, drugi przegrałem i trzeci wygrałem, a tu co?

Wyskoczyło mi, że musze od nowa wygrać aby przejść dalej.. Przecież to jest bezsens -.-. Miałem dwie wygrane i od nowa kwalifikacje? WTF? Powie mi ktoś o co w tym chodzi?

Opublikowano

UP przecież pisze, że sie zakwalifikowałem i miałem dwa zwycięstwa.. I musze od nowa je zdobyć.. Czytaj uważniej.

To ty kurwa pisz jasno i po problemie a nie piszesz tak,ze nie wiadomo o co ci chodzi
Opublikowano

To ty kurwa pisz jasno i po problemie a nie piszesz tak,ze nie wiadomo o co ci chodzi

Czytanie ze zrozumieniem się kłania kolego.

@ Aktualnie na lolu jest dość dużo bugów, z ligami itp. Najlepiej po zagranym rankedzie rób reloga. Prawdopodobnie był to jakiś błąd i pewnie musisz wbijać 2/3 wygranych jeszcze raz, nie ma rady, możesz jedynie napisać z tą sprawą do supportu, aby naprawić ten problem u innych graczy, którzy w przyszłości mogą się z tym też zmagać.

PS: Miałem podobny błąd w drużynie rankingowej 3vs3 mieliśmy 100 punktów, po kolejnym meczu nie wbiło nam nic, ani nie dodało ani nie odjeło po 1 dniu okazało się jakimś cudem, że mamy jednak 65 punktów ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może było tak, że jak wygrałeś jeden mecz to miałeś dalej te 100pkt. po przegraniu drugiego meczu Ci spadło i może miałeś już poniżej 100pkt. i potem wygrałeś i np. miałem 99pkt. i się zbugowało. Najlepiej wygrać 2 gry pod rząd. Aktualnie to w ogóle jakieś zbugowane to jest.
Ehh.. stare elo było lepsze. ;<

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Jesli wychodziles z kolejki w czasie tych kwalifikacji to czesto tak bywa.
Sam tak mialem....

Seiran95.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...