Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] ze wznowieniem pobierania

DragonGate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż gdy pobieram grę i mam pobrane 2.5Gb wcześniej zatrzymałem pobieranie i wyłączyłem komputer i chce wznowić

pobieranie to nie pokazuje mi się nic o wznowieniu pobierania tylko pobiera się od początku. Jednak wcześniej mogłem wznowić

pobieranie a teraz nie mogę a nie chce pobierać od początku bo mam neta 512 :( czy da się wznowić to pobieranie ???

Opublikowano

Nie chce zakładać nowego tematu więc napisze tu. Gdy chce znowu pobrać lol'a włączam plik LeagueofLegends.exe ten co zajmuje 3.3 mb to nie mogę wznawiać pobierania pisze że pliki pobrane niekomlpetnie będą usunięte a wcześniej mogłem wznawiać pobieranie :( czy da się to naprawić usuwałem też PMB ale gdy włączałem LeagueofLegends.exe PMB nie instalował się :(:(

Opublikowano

Ja pobieram INSTALKĘ gry nie mam jeszcze lol'a na komputerze

mam odinstalowany PMB teraz gdy włączam LeagueofLegends.exe to PMB nie instaluje się tylko gra odrazu się pobiera i nie mogę wznawiac pobierania

Opublikowano

@up

Właśnie, że ma. Tylko pamiętam jak ja to pobierałem, przy 3 wyłączeniach/pauzach raz to zadziałało, dwa razy musiałem zaczynać od nowa.

Opublikowano

Dobra ale nie pisać mi tu że się nie da wznawiać pobierania bo da się tylko ja mam taki problem że kiedy chce pobrać lol'a ponownie instalator mi nie instaluje

pando media booster który jest potrzebny do wznawiania pobierania raz też już tak miałem ale jakos to naprawiłem (nie pamiętam jak)

Dobra problem rozwiązany mam lola od kolegi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...