Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którą opcje byście wybrali ? Wakacje

Wyjątkowy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Wakacje to okres, w którym zawsze mam mętlik w głowie. Nie wiem, gdzie mam jechać, ani czym się kierować przy wyborze.

Byłem już na obozach harcerskich - Strużnica super wspomnienia.

Kolonie w górach 3 razy te same ;)

Obóz Piłkarski 2012.

Na każdym poznałem, super osoby, zobaczyłem fajne miejsca. Teraz mam dziwny wybór.

Mama z Irlandii przysłała mi 400zł. Takie kieszonkowe. Klasa chce, abym wyjechał na zieloną szkołę z nimi bo to ostatnia klasa itd. Ale te wycieczki, które tam są to ja już zwiedziłem. Jak pojechał bym na zieloną szkołę, to nie miał bym już kasy dla siebie. W sensie wychodzę w Wakacje na osiedle, wiecie idę po pepsi, lody jakieś chipsy i nie mam kasy, więc wtedy muszę od rodziców wyciągać, a za dużo też nie mogę, jak mi opłacą jakieś wakacje.

Wybór mam taki:

Nr 1 Pojechać na Zieloną Szkołę, nie mieć kasy w wakacje i pojechać później na obóz w piłkę.

Nr 2 Nie jechać na Zieloną Szkołą, mieć kasę w Wakacje, czyli mam na te wszystkie rzeczy jakie chce + jakiś wyjazd.

Nr 3 Nie jechać na Zieloną Szkołę, nie mieć kasy w Wakacje, dołożyć rodzicom do wakacji i wyjechać na jakiś jeden obóz.

Ale w sumie w Wakacje najważniejsza jest atmosfera. Czyli jakbym miał kasę swoją w wakacje to wiecie. Grille ze znajomymi, jakieś wypady różne rzeczy. + po jadę sobie na obóz w piłkę, na którym jest średnio :).

Co myślicie ? Jeszcze jest możliwość, że dostanę kasę np 1000zł. I będę mieć 1400zł, nigdzie nie pojadę, ale sam sobie zrobię takie wakacje. Na przykład ze znajomymi do Anglii na jakiś czas, potem wiecie takie spontany :)

Co byście wybrali ? Lub co zmienili

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

Jeśli dobrze rozumiem to trójeczkę, bo jak dołożysz rodzicom, to zyskasz plusy i dostaniesz więcej pieniędzy - to jest poważna wypowiedz :P.

Opublikowano

Na pewno olałabym zieloną szkołę. Zostaw sobie te pieniążki na jakiś wyjazd, np. tę Anglię. Chyba wypada na opcje nr 2 :)

#don't care

Opublikowano

Ja bym wybrał opcje nr2, bo tak masz kase dla siebie, i masz całe wakacje też, bierzesz kupujesz żarcie i na kompa :D, a tak pojedziesz na obóz 2 tyg i kasy nie masz.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Zależy. Jeśli w twojej klasie/ szkole są fajne dziewczyny + super ziomki - nr1, i zamiast obozu - pobliski basen :D

NR3 - rodzice - fajna sprawa: kupują co chcesz i inne pozytywy. Wybrałbym nr1, ew nr3.

" Kąt widzenia zależy od kątu siedzenia"

35605593102358761025.png

by Covver

Opublikowano

Woodstock.
jebać obozy, wycieczki, kolorowe szkoły.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nie jedź na zieloną szkołę, bo to nic fajnego. :) Ciągła kontrola nauczycielki, zaplanowane wycieczki itp. Weź lepiej przeznacz te 400 zł na spotkanie ze swoimi klasowymi przyjaciółmi chociażby przy grillu, na rybach, czy w jakikolwiek inny, kreatywny sposób, a na pewno będziesz się bawić lepiej niż na wyjeździe szkolnym. ;)

Opublikowano

Nr 2. Kumple fajna sprawa, grille - raj na ziemi. Albo dobry wybór to pojechanie ze znajomymi gdzieśtam - też niezły wybór.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Ja bym jechał z klasa. Serio, ostatnia klasa to az wstyd nur jechać. Na wycieczki klasowe jeździ się nie dla zwiedzania tylko dla atmosfery ;)

....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...