Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] The przed nickiem

CyberProdukcje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BO JA TAK PODAJE!

a tak serio to po prostu może nikt nie chciał takiego nicku? LOGICZNE?

Pytam ponieważ ludzie mają różne opinie, społeczność lola może uważać np. za obciachowe dodawanie The przed nick. A chcialem zaczać na wescie grac od 0, i akurat przypasował mi nick z The.... lecz nie wiem jak inni to obiorą, bo nikt praktynie nie ma tego przedimka :D

Opublikowano

Nick według własnych upodobań. :P

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Chyba lepiej mieć nick bez "The"...

Najlepiej dodać różne udziwnienia do nicków np. ð itd..

Chociaż jak znajomy prosi Cię abyś podał nick to on Cię doda... no cóż. Będzie miał ciężko :D

Jak ktoś jest ciekaw jak zrobiłem te o z kreseczką (i macie windows 7) to dajecie start, wpisujecie tablica znaków> enter.

Dalej powinniście sobie poradzić.

!!!Nie każdy znak działa w lolu!!!

1994993994.png
Opublikowano

Zauwazylem ze w LoL'u nikt nie uzywa przedimka the przed nickiem, dlaczego? :D

Zauważyłem, że w LoL'u nikt nie używa przedimka Ziemniak przed nickiem, dlaczego?

Człowieku... każdy ma prawo wybrać sobie nick, po prostu nikomu nie podoba się używać tego prefiksu.

Tak dokładniej to "The" jest wyrazem wskazującym na wyjątkowość czegoś, w sensie "chodzi mi właśnie o to" np. I want the banana on this desk - autor tego zdania ma na myśli banana który leży na dokładnie wskazanym stoliku, wiedząć że bananów jest pełno, tak więc używając prefiksu The przed nickiem sugerujemy czytającemu, że jest na świecie wiele osób z tym samym nickiem co my, tak więc uznajemy że jest nieoryginalny. Chociaż i tak mało to kogo obchodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...