Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Po spakowaniu klienta balmory

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,rozpakowałem root klienta balmory następnie spakowałem próbuje odpalić grę a tu taki błąd:

0407 00:19:14610 :: Pack index file fourcc error! Pack/root
0407 00:19:00034 :: RunMain Error

Opublikowano

a czy w tym pliku index jest wpisany plik root jak nie to dopisz a jeśli jest to ja nie mam pojęcia dlaczego tak Ci się zrobiło.

Ale musisz zmienic FourCC nie wiem jak ale chyba narzedzia od terenzo mają taką opcje

8910814572903361049127.png

Opublikowano

Dobra już wiem w czym problem leży musisz przy pakowaniu podać prawidłowe LZO key, FourCC, oraz xTEA.

Packer od Terenzo ma taką możliwość niestety nie wiem jakie LZO key itp. ma balmora musisz sam poszukać. I narzędzia od terenzo:

http://chomikuj.pl/baran860/zInne+publiczne+z/Prywatny+Serwer+Metin2/Narz*c4*99dzia+GM*27a/Narz*c4*99dzia+Gm*27a,1960381038.rar

Przepraszam że na chomiku ale spieszy mi się i nie mogę dać na inny hosting plik waży 1,7mb więc założysz konto i bez problemu pobierzesz do 50mb.

Opublikowano

Jeszcze jedno jak chcesz grać na ich kliencie tylko że na swoim serwerze to musisz w swoim launcherze jeszcze zmienić LZO key itp.

PS.

Jeśli chcesz grać na ich kliencie lecz na swoim privie to wyślij mi swój launcher oraz prawidłowe LZO key, FourCC i xTEA to Ci zmienię w launcherze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...