Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ujawniamy Lissandrę, Wiedźmę Lodu

LechFuckYea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak zwykle wychodź nowy Champion Lissandra.

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/ujawniamy-lissandr%C4%99-wied%C5%BAm%C4%99-lodu

Jak tak patrze,i stwierdzam że to może być zaj**ista bohaterka.

I mam do was dwa pytania ?

1.Czy ktoś grał nią na pbe czy to jest mocny bohater ?

2.Ona będzie ap czy op ? czy jednak ona jest supportem ?

Z góry Dziękuje za odpowiedzi :P

Pozdro... :)

Opublikowano

"Lissandra to elastyczna czarodziejka z umiejętnościami, stawiającymi na kontrolę tłumu i mobilność, a nie obrażenia" - to zdanie może Ci coś podpowiedzieć, moim zdaniem będzie to support, ale pewnie i nada się na mid'a. Zapewne będzie ap, ale czy op to jeszcze się przekonamy, bo osobiście nie grałem nią na PBE

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Lissandra jest dosyć op według mnie, wszystkie skille AOE wraz z ultem, 2 stuny razem z ultem i do tego slow. Niezły DMG z Q+W, jeszcze nie zdarzyło mi się przegrać z kimś mida nią na PBE. ;)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

1. Oui, mocny ale jako support. Na mida jest dużo więcej lepszych picków.

2. Zarówno będzie AP bo riot postarało się włożyć trochę wkładu w jej skille, jak i OP jak to każda świeża postać w LoLu, oprócz tego supportem też może być :)

Opublikowano

Ona jest dość op ze względu na swoje chociażby cc :P

Myślę że ludzie jednak będą ją pickowali ns supporta mimo że jest midderem :P

Sama to będę próbowała robić bo wydaja mi się ona dość mocnym pickiem na suppa :P Coś ala Lux xD

Opublikowano

No z tym supportem to bym nie przesadzał.... CC są, ale brakuje jej czegoś co wspomogłoby ADC, a jest mimo wszystko dość papierowa, przez to jej stuny wymagające zbliżenia się do przeciwnika są dość ryzykowne. Jak dla mnie bardziej ap jungla, ganki to ona ma wprost zabójcze.

Opublikowano

@up

Leona poza passywkiem też niewiele ma, a jednak nadaje się praktycznie tylko na supporta.

@topic

1. Nie mam pbe

2. Będzie AP, czy OP? Czas pokaże. Z opisu nadaje się na mida i supporta (może dżungla?).

Jeśli będzie op, to szybko dostanie nerfa (patrz większość świeżo wprowadzonych postaci)

Opublikowano

Będzie cienka strasznie nie ma co zwlekać kupuj co innego szkoda IP <_<

Jakiś powód?

Według mnie jest bardzo dobra na mida, escape system też ma niczego sobie (skill pod E), dmg dobry, 2 stuny, wszystkie skille AOE (ale o tym już pisałem ;x).

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...