Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Który dodatek?

KrisNew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi sie podoba powrot do karkand ale walka z zwarciu tez moze byc. Moze mi powiedziec bo nie chce zakladac nowego tematu. Bo mam bf i ledwo wchodzi na moj komputera a jak dokupie dodatek to mi nie wejdzie bo mam za słaby . Czy dodatki tez maja jakies wymagania ?

Opublikowano

Aha to dziekuje , bo myślałem ze dodatek ma jeszcze jakies dodatkowe wymagania. Ja bf mam praktycznie od wczoraj bo dopiero wczoraj udało mi sie ogarnac lagi. To tez bym brał Walka w zwarciu dobre opinie sa ;)

Opublikowano

Walka w zwarciu to dla kogoś kto lubi Call of Duty i ma dobrego kompa. Takie mapy zrobione dla akcji, ciężko się ukryć na 10 sek żeby załadować hp :P.

Dobrze, że kupiłeś B2K, moim zdaniem najlepszy dodatek :)

Opublikowano
ma dobrego kompa

To te mapy są duże czy jak? Z dodatku B2K do odblokowania został mi tylko MK3A1, więc fajnie by się nowe bronie odblokowywało.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Zależy od dodatku np.Armored Kill ma mapy chyba największe z całej gry a za to Close Quaters ma takie jak w Call of Duty.

Opublikowano

jak Cie nie stać na premium to weź tylko b2k i CQ, zyskujesz 20 nowych broni i tam pare nowych mapek ;p ale premium kosztuje ~90 zł (moze taniej na jakichs kluczach itd) a 1 dodatek 30-40 pare zł...

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Mi się za to najbardziej podobał End Game i jego polecam jeśli byś miał kupować pojedyńczy, fajny tryb CTF i bitwa powietrzna, 1 zimowa mapa na całą grę i wgl mapy bardzo fajne

LOL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...