Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Szybszy nóż.

gtxzx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grasz na serwerach knife ? Na początku też kiedyś miałem z tym problemy ale jeżeli opanujesz różne tricki i zmyłki to czas dzięki któremu twoja postać chowa nóż może ci się przydać m.in: Podbiegasz do gościa wciskasz V (u mnie to nóz :D) i jeżeli spudłujesz robisz szybki zwrot za siebie (180 stopni) idziesz 2 kroki i gdy już kończy chować nóż, odwracasz się i ponownie atakujesz. Jest do dobry sposób na zmyłki. Czasami wystarczy trochę poszaleć myszką i twój wróg ma wątpliwości czy uciekać czy atakować. Ale jeżeli atakuje cię 3 lub więcej graczy to musisz się nauczyć techniki sprawnych uników. Chodzi o to że biegnie na ciebie 3 ,jeden cie atakuje i pudłuje (musisz tu wykorzystać zwrot o 160 jak pisałem wyżej aby spudłował, czasami też wystarczy biegnąć sprintem na niego i ostro wyhamować wtedy on myśli że na niego wbiegniesz i atakuje z miejsca, i właśnie wtedy atakujesz) . Chowasz się za niego podczas gdy on chowa nóż, reszta rzuca się i atakuje swojego a ty masz cenne sekundy aby ściąć wrogów. Należy nieźle się ruszać i wyczuwać ich ruchy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...