Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielkość liter przelew allegro?

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

W czwartek po południu wysłałem przelew do Allegro PayU lecz do tego momentu on nie dotarł. Zastanawiam się nad tym że wpisalem wszystko literami drukowanymi a w danych podanych na stronie w tytule niektóre litery były małe. Obawiam się że stracę prawie 150 złotych. Czy przez to przelew może nie dotrzeć? Ile jeszcze mogę czekać?

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Prawdopodobnie gdzieś na poczcie się zawieruszył: kobieta w okienku przepisuje go do komputera - te litery mają być dla niej czytelne, nie dla ciebie. Napisz do biura obsługi klienta, coś powinni z tym zrobić jak prześlesz skan, że zapłacono. :D

Opublikowano

Up. Pani przy okienku na moich oczach go przepisala do komputera więc w zawieruszenie wątpię. Wysłałem do Allegeo to samo pytanie co tutaj o te litery i czas bo może jeszcze muszę poczekac???

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Up. Ok dzięki poczekam jeszcze trochę a gdyby nie dzoszło wbijam na pocztę z reklamacją ;p

Opublikowano

Oczywiście, że dojdzie tylko, że Allegro jeszcze musi to zatwierdzić. Pierw idzie z poczty do PayU, a później z PayU do klienta.

Opublikowano

Osobiście ja robie przelewy najpierw wielka potem mała.. Sądzę, że gdybyś drukowanymi pisał to nic by nie zaszkodziła... Babki na poczcie nie są głupie ;)

1328363902-U526345.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...