Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BF3 Wkur****

Numix1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem wczoraj BF3, chciałem sobie dzisiaj pograć multiplayer, wszystko ok działa, ale kur*a ... Ledwo coś zabijam ... Z bliska powiedzmy M4A1 to jeszcze jakoś ujdzie, ale z daleka to kur*a mać ... Strzelam w gościa magazynek cały i lipa on się odwróci do mnie 4 strzały i leże ... Jak to kur*a możliwe...

Co do broni ... Gram tylko Technikiem, (najbardziej mi się spodobał), ale lubię też postrzelać ze snajperki, ale tą co ma zwiadowca to ja im mogę poobciągać.... Co trzeba zrobić, aby mieć snajperkę, co jak trafi to zabija na miejscu ?

Opublikowano

Trzeba po prostu umieć grać. Do zwalczania piechoty najlepszy jest szturmowiec, zwłaszcza po stronie amerykanów bo posiada M16A3. Strzelać to sobie możesz, tutaj musisz trafiać, a co do snajperki to nie ma takiej która zabija zawsze na 1 strzał (chyba że hardcore). Każdą musisz trafić w głowę żeby zabić jednym pociskiem.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

Postaraj sie gdziesz "przykampic" i w glowe staraj sie strzeelac.

+Jestes nowym graczem wiec to jest normalne gracze ktorzy maja ten lvl 100 czy jak to tam jest maja rozne dodatki , specyfikacje.

Opublikowano

Z tego co piszesz robisz najgorszy błąd nowych graczy czyli prujesz full auto bez żadnych przerw.

Choć byś strzelał z nie wiem czego po kilku strzałach broń będzie niecelna i będzie strzelać w niebo.

Strzelaj seriami i wyniki będą o wiele lepsze

LOL

Opublikowano

1. Z karabinków technika zawsze strzela się seriami.

2. Snajpienie na normalu jest cholernie trudne i nie mówie to o graniu zwiadowcą jak Awangard czyli siedzeniu na dupie przez całą rundę w jednym miejscu. Kluczem do dobrej gry zwiadowcą jest znajdowanie celu, a nie czekanie aż sam się pojawi i to trzeba zapamiętać. W strzałach powyżej 200 metrów nie m problemy bo nie ma presji że jak nie trafisz to jesteś trupem także próbuj na początek na takich dystansach grać. A potem to już wiadomo dobry refleks, skill w celowaniu z biodra w razie potrzeby i gra agresywna. Takim stylem gry bez problemu można kontrolować całą grę bez pomocy drużyny :P

Kolejna rzecz to dodatki do bolt action klasyczny loadout to x8 i dwutaktowy. Można dodać jeszcze laser.

BTW jaką bronią próbujesz "obciągać" ???

Opublikowano

1. Z karabinków technika zawsze strzela się seriami.

2. Snajpienie na normalu jest cholernie trudne i nie mówie to o graniu zwiadowcą jak Awangard czyli siedzeniu na dupie przez całą rundę w jednym miejscu. Kluczem do dobrej gry zwiadowcą jest znajdowanie celu, a nie czekanie aż sam się pojawi i to trzeba zapamiętać. W strzałach powyżej 200 metrów nie m problemy bo nie ma presji że jak nie trafisz to jesteś trupem także próbuj na początek na takich dystansach grać. A potem to już wiadomo dobry refleks, skill w celowaniu z biodra w razie potrzeby i gra agresywna. Takim stylem gry bez problemu można kontrolować całą grę bez pomocy drużyny :P

Kolejna rzecz to dodatki do bolt action klasyczny loadout to x8 i dwutaktowy. Można dodać jeszcze laser.

BTW jaką bronią próbujesz "obciągać" ???

Ojj to było tylko dla przykladu.. :) Dosłownie nie siedze cała runde w jednym miejscu. Jest 16 vs 16 (32) i latam po całej mapie i nikogo nie moge znaleść.

Opublikowano

a od czego jest kolego mapa?

to jest twój najlepszy przyjaciel dzieki niej zabiłem wiele osób z granatów i m320 ;p.

skil nie wejdzie odrazu jeśli grałeś w cs'a to bedziesz wiedział o czym mówie :)

Dam Ci przykład na sobie kiedyś ( 5 miechów temu ) grałem w bf'a to miałem staty po 110+/40 ( to jest xbox.. )

po przerwie wróciłem i staty na tej samiej mapie 66/50.. Widać różnica wielka, przyczna?..

Już minęlo 3 tygo od mojej przerwy i idzie mi coraz lepiej :D.

to wszystko to podstawa patrzenia na otoczenie bo ludzie lataja jak najęci tylko wystarczy raz na 2 sek looknąc na mape :P

graphic.png
Opublikowano

Co do snajpera to bierz m98b lub jng-90. Zawszw dwu-taktowy. Lunera 8x lub jak na zwiad to Acog :-) . Zwiad na hardcore moim zdaniem powinien miec tlumik. Sory za bledy ,ale jestem na tablecie :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...