Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] ile za to jest bana ?

Vende!ta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyli mam po acc..?

Całkiem nie dawno na yt był filmik jak tam wejść, Z tego co widziałem, to nie było to skomplikowane.

Oczywiście, jeżeli tego nie spatchowali, bo jeżeli tak, to zapewne perma wyrwiesz ;c

9368_gold.png

Opublikowano

nie bede zakladal nowego tematu to zapytam tutaj, a czy za to cos grozi ? mapka Oil Rig gosciu siedzial nad drzwiami po stronie alpha jak sie wchodzi na klatke i zabijal wszystkich od plecow jak widac general ? gbglitch.png

Uploaded with ImageShack.us

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Tak samo to jest glitch tylko że to mogą podciągnąć pod zwykłego buga bo można go zabić spokojnie jak ktoś podbiegnie z drugiej strony :) Jakby tak mieli banować za wszystkie tego typu bugi to nie wiem ile musiałoby być zrobionych raportów na forum :D

sygnayr.png
Opublikowano

zeby nie robic nowego tematu, ban konczy sie o tej godz. co dostałem czy po 24? bo na str pisze ze mam do 8.04.2013 czyli dzis po 24 czyli juz jutro bana nie powinno byc?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

nie bede zakladal nowego tematu to zapytam tutaj, a czy za to cos grozi ? mapka Oil Rig gosciu siedzial nad drzwiami po stronie alpha jak sie wchodzi na klatke i zabijal wszystkich od plecow jak widac general ? gbglitch.png

skoczyl na tablice to nie jest karalne..

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Wskoczył. Lecz jeśli zombi nie mogły go dotknąć jest to banowane.

nie rozumiesz :D on jest na 0.5 metra wysokosci.. jedyne co robi to wskakuje na czesc tablicy :D ale jak wolisz nie bede sie klucic

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

czyli mam po acc..?

powiem tak ja juz chyba ze ok. 20 osob za ten glitch zraportowalem i jeszcze nikt bana nie dostal. chyba nie umia sie zdeydowac czy dawac za to bany ... moim zdaniem powinni :P

narazie nie masz sie co bac o swoje acc. dopiero jak poleca bany to jeden za drugim :D

aha a jak dostaniesz bana to na 95% ze na perma

moim zdaniem to jest niewielki glitch i nie dostanie bana

@edit

fajnie Dektored że tak czesto i zawsze sie udzielasz :) godny zastepca Pieca

VANDE!TA ....

kolesia ktorego zraportwalem za to dostal bana do 9999 r :/ a mial range CPT5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...