Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Odpalenie metin2 na vps

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aa, tobie chodzi o gre na VPS. Ja myślałem, że o stworzenie serwera :P

W takim razie da rade. Musisz pobrać program (ovh.pl taki oferuje) dzięki któremu możesz działać na VPS ze swojego pulpitu.

Opublikowano

wiec odp na topis i pytanie up i wypowiedz asprima nie nie musza tego oferowac zainstalowac i podlaczyc zdalny pulpit to chwila na KAZDYM podkreskam KAZDYM vpsie vps ma wlasne polaczenie z netem i mozna na nim bocic spokojnie ;]

Opublikowano

zalzy jaki host na 90% wybierasz zanim kupisz ;] sa takie gdzie masz opcje reinstall i wybierasz znowu sa takie gdzie sam musisz zainstalowac :)

Opublikowano

widze duzo zrozumieliscie.... tak kupie vps z windowsem i zdalnym pulpitem.... i pytam czy tam pojdzie mi CLIENT METKA A NIE SERWER CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM LUDZIE!!!!

Opublikowano

To przeciez piszemy o tym czy sie da. Kolego to Tobie sie klania czytanie ze zrozumieniem, bo ja caly czas pisalem o bocie metka na vpsie ;]

Pojdzie Ci jesli dobierzesz odpowiednie parametry nie biez najnizszych parametrow bo po 20 minutach zatnie Ci sie client i dupa z bocenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...