Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Klan

WojoPiotr2114

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy pomyślał ktoś może o zrobieniu takiego klanu forumowego z ts , razem by się grało . Można by powalczyć z innymi klanami .

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Opublikowano

Widziałem taką propozycję w dziale Ghost Recon Online i chyba dobrze się sprawdziła. Nie mam nic przeciwko, ale skądś trzeba wziąć kasę + najlepiej serwer prywatny i nabór na forum.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Tak zmienić nick co kosztuje tylko 5.9k

Do tego wynająć serwa na kt będzie grało z mpc może 20 osób max.

Sam pomysł fajny ale raczej nie do wykonania.

Prędzej będzie się dało zgadać kiedyś na jakimś pustym serwie pograć, niż clan zakładać :p

Do tego wliczyć to, że na takich spotkaniach na 100% nie będą wszyscy grali.

Za mało osób jak dla mnie.

436951440626370320491.png

Opublikowano

i znów pan up ma racje .... xD

fajny pomys ae kto zrobi stronke + serv obowiązkowy .... bez tego nie ma co zakadać canu ... komu by się chciao za coś takiego brać? ^^

YAY

Opublikowano

Ciekawe kto by dał kasę na serwer i kto by chciał tracić founds na zmianę nicku tylko dodać te 3 literki.. :D Za dużo pieprzenia z tym klanem by było :P

Opublikowano

Po pierwsze by trzeba by było rozpowszechnić to forum, a konkretnie te subforum wśród dobrych znajomych.

Inaczej to nie ma sensu, bo jak już pisałem w miarę aktywnych to tu może jest 15 osób z czego 1/3 jest bardziej aktywna od moderatorów tego działu -.-

Do wakacji może coś się nam by i udało zebrać luda, ale potem na wakacjach każdy powyjeżdża i to też będzie taka robota.

Pomysł spalony na starcie;/

436951440626370320491.png

Opublikowano

z chęcią bym wstąpił do nowego klanu oczywiście same ogary a nie ludzie z kd np 1.0 .Mam czas zawsze wieczorami i w dzień zależy czy jest coś ze szkoły albo coś zaliczam na 2 więc jak ktoś ma zamiar założyć to wstąpię

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...