Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Moja 1 strona bez skryptów

CreXminecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

No dla mnie kiepsko :P Napisy białe i "gołe". Czcionka nawet nie pasuje. Na nie trzeba by dać jakieś efekty. Widać że korzystasz tu tylko z opcji mieszania. Obrazki średnie,

kolory zbyt jasne. Światło z 1 perspektywy nie zrobione. Właściwie nie wiadomo co z tym światłem. Na przyciskach od góry, na ramkach od dołu?

Rendery nie powtapiane. Aby wtopić wystarczy albo lekko porozmazywać boki <sposób podst.> albo dobrać kolorystyke i światło żeby na kilometr nie odstawało. Nwm po co dałeś cień za cień za tym surą u góry. No ale dość z krytyką. Troszkę też się postarałeś, i myśle że zajeło Ci to czas więc: Wtapiaj rendery, staraj się aby światło pasowało na wszystko, i nie padało prosto od dołu. Daj je nie za pomocą gredientu tylko Filtry -> Renderowanie -> efekty świetlne podczas gdy masz zaznaczone warstwy których ma to dotyczyć. Mógłbyś też troszkę rozmazać szlaczki w tle.

I radze nie lecieć odrazu na layouty tylko awatary, sygnatury, potem tapety a dopiero później layouty itd. Taka rada ode mnie.

Pozdrawiam.

Jaca/Metiko

708121422388637873334.png

Opublikowano

Dzięki za krytykę jak i za dobre uwagi :) ale mówie nie znam się jeszcze dobrze na PhotoShopie a chcialem zobaczyć jak mi wyjdzie ponieważ na informatyce mamy za zadanie stworzyc grafikę pod stronę oraz napisać skrypty pod nią :D

1377863814-U611928.png

[/center]

Opublikowano

Jeżeli robisz tło "ciemniejsze" to postaraj się aby reszta była nie zbyt jasna i nie zbyt ciemna :)
Zostawiam + za wysiłki.
Mam nadzieję, że zobaczę twoje nowe i lepsze prace :)

Alistria.eu

Opublikowano

Moim zdaniem troche zbyt brzydkie te napisy mnie przerażają i tło nie współgra z tymi panelami mógłbys zrobić zielony i dodałbyś teksturowanie i byłoby git

Opublikowano

Pierwszy raz? Nooo, jeśli naprawdę pierwszy raz to bardzo ładnie, zachęcam cię na dalsze prace.

//nieregulaminowa sygnatura - reflink

//BR3ND

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...