Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] ArmA 2 CO w polskiej wersji.

Hemicro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Otóż kupiłem na allegro klucz Steam to gry ArmA 2 CO (ArmA 2 + Operation Arrowhead), dodałem wszystko działa.

Mam jedynie problem ze spolszczeniem gry. W wersji demo na steam gra jest całkowicie po polsku, natomiast jej pełna wersja już po angielsku.

W wyborze języka mam angielski i kilka innych ale polskiego brak. Po podglądzie pliku language.pbo okazuje się, że poza angielskim jest kilka innych, w tym Polski. Niestety nie potrafię odblokować go w menu opcji.

Słyszałem o tym, że steam wydaje 80% swoich gier tylko w języku angielskim, lecz skoro wersja demo jest w pełni po polsku, a jej wersja pełna wersja ma ukryty język polski to powinno dać się go jakoś odblokować i użyć.

Nie wiem czy ktoś miał podobną sytuację, ale szukałem rozwiązania w google i niestety nie udało mi się odnaleźć. Znalazłem jedynie spolszczenia tworzone przez użytkowników, które oczywiście mi nie działają, tak więc pytam tutaj.

Można prosić o zdjęcie warna? :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...