Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] poradnik jak latać helikopterem/odrzutowcem w BF3.

zikkik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym nauczyć sie latać helikopterem/odrzutowcem w BF3 mam 3LVL i tylko flary i czy jest jakiś poradnik lub filmik z góry THX. :D:) :{ :P

130112090110516685_f14_0.jpg

Opublikowano

Nie ma poradnika JAK latac :P Wchodzisz na pusty serwer wbijasz do heli/jeta i uczysz sie. Robilem identycznie i umiem latac (ale tylko na klawiaturze gdyz mam za malo miejsca na myszke na biurku xD)

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Hmmm. Najpierw polecam ci latać jako Pasażer. Najlepiej znajdź sobie drugą osobę która świetnie lata Heli i napewno długo utrzyma sie w powietrzu :P Dzięki temu odblokujesz sobie wszystkie bajery i spokojnie bedziesz mógł walczyć później jako Pilot.

Tak sobie myślę czy by nie zrobić takiego tutka z bf3 na temat heli ;3 ? (Film)

OndteAw.png
Opublikowano

Hmmm. Najpierw polecam ci latać jako Pasażer. Najlepiej znajdź sobie drugą osobę która świetnie lata Heli i napewno długo utrzyma sie w powietrzu :P Dzięki temu odblokujesz sobie wszystkie bajery i spokojnie bedziesz mógł walczyć później jako Pilot.

Tak sobie myślę czy by nie zrobić takiego tutka z bf3 na temat heli ;3 ? (Film)

Chetnie bym dał like jezeli by to było na YouTube. Tez nie jest utaletowanym pilotem ale daje rade; p. A co do pytania.. Jak kolega wyzej podpowiedział na pusty serwer i walcz ;d. Nie jest takie trudne. Fakt zeby utrzymac sie w górze 5 minut dla mnie to wyczyn. A tak zeby polatac bez zniszczenia to jest strasznie proste. Napisałem to chaotycznie ale jak masz problem pisz na PW

Opublikowano

nauczyłem sie w miare latać ale jeszcze potrzebuje jak strzelać bo jak strzelam to nigdy nie zestrzele tego gostka a już potem jakiś inny helikopter lub odrzutowiec i po mnie

130112090110516685_f14_0.jpg

Opublikowano

A wiec tak. Ja robie tak lece do gory na shifcie a potem lece w dol na hamulcu wic lecisz wolniej aby zdobyc wieceh na celowanie i oddanie strzalu..

Opublikowano

Poradniki to jedno, a praktyka to drugie. Ja oglądałem pełno poradników i nic mi to nie dało, a jeden dzień nauki u pro pilota dał tyle, że na 32 osobach na podboju potrafię latać przez całą rundę. Najlepiej zgadaj się z jakimś pro i naucz się od niego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...