Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] lee sin

Frappi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

mam pytanie, a mianowicie latwo sie nim carruje gry i czy jest dobrym pusherem ?

'' Nigdy nie rozmawiaj z debilem. Na początku zniży cię do swojego poziomu a następnie pokona inteligencją ''

Opublikowano

Gry sie nim łatwo keruje jak umie sie nim grac :D q trafisz to juz masz 50% sukcesu lee sin zajebisty jungler ale do niego trzeba miec skilla inaczej bedziesz feedowac lub nic nie robil.. ,sa prosciejszy junglerzy od niego hmm np xin lub j4 no vi tez moze

Opublikowano

Grasz Lee Sin`em od dobrych kilku miesięcy i tyle co Ci mogę powiedzieć to jest to postać, którą można poprowadzić drużynę do wygranej.

Carruje się nim wyśmienicie, ale wymaga to już większego zapoznania się z nim i z jego skillami.

Podstawowe błędy jakie popełniają gracze, którzy grają Lee Sinem to:

- Używanie ulti w stylu "mam to użyje", jest to MEEEGAŚNY błąd. Dlaczego? Dlatego, że przez takie bezmyślne używanie ulti możesz pomóc przeciwnikowi uciec wykopując go np pod jego wieżę.

Jeśli chodzi o to jak polecam używać ulti? Otóż jednym z podstawowych itemów jakie kupuje się dla Lee Sina jest latarnia. Biegniesz na wroga, używasz latarnii tak by ward postawił się przed uciekającym wrogiem, używasz w i wykopujesz wroga w kierunku sojuszników ;)

Mam nadzieję, że pomogłem i pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...