Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Serwera z rodakami..

iTaTaRaK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam jakichś serwerów gdzie mogę pograć z rodakami... Oraz poćwiczyć latanie heli/samolotem... Jeżeli był podobny temat to z góry przepraszam...

Opublikowano

Nie polecam Polskich serwów, bo większość daje kicki za nic, wyzywają grają na aimach itd.

Polecam Ci serwer 13 neu czy jakoś tak, niemiecki serw mają 24/7 Oman, miła atmosfera możesz pisać po polsku i nic Ci nie zrobią.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Polskie serwery to Partisans, KillingSmiles, ModernHussary i POLSKA#BATTLEFIELD czy jakoś tak. ostatnio widziałem serwer "GROM", ale nie wiem czy to na pewno polski, bo nie mogłem wejść. Mapka się nie ładowała :/ Ale mieli bardzo dobry ping, 20 - 24, podczas gdy inne powyżej 40.

Mimo wszystko polskich nie polecam, straszny bałagan zwykle.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

nie ma dobrych poskich serverów..... na każdym kickają jak ktoś ma epszy wynik itp....

YAY

Opublikowano

Mało tego na Polskich serwach nie mówie o wszystkich,ale mają się za wszechmocnych jak by nie wiadomo kim byli i byle za co tylko straszą banami za nic.

Ps.Server KilingSmilles był dla mnie wporządku,ale do czasu,bo coś się u nich popierdzieliło i ma się zazwyczaj zbyt wysokie pingi co nie da się grać.

Opublikowano

Aha, czyli jak praktycznie w każdej grze... W takim razie pozostaje gra w zagranicznych serverach z domieszką graczy z " PL" z tyłu nicku

Opublikowano

hey, dodam cos od siebie nt polskich serwerów.... a więc tak , często bywam na Moder hussary.... w miare kumata ekipa, fajnie tam się gra.... nie odczułem żadnego cwaniactwa itp. :) jest tam normalnie.....

Natomiast co do clanu POLSKA#BATTLEFIELD i ich serwera.... to jest to największa porażka jaka może być... jeba..... skur.... z gimbozy założyły serwer i myślą , że są bogami.... dostałem od nich bana za damski h..... bo chyba zupa była za słona.... jak gdzieś spotkacie dzbanka o nicku zkopytawryj.... to pozdrówcie tego pedała ode mnie :) NIE POLECAM TEGO SERWERKA.... zapraszam na czeskie serwery... gra tam dużo rodaków i jest fajosko :)

x

Opublikowano

A nawet jak Polaków nie ma, to z Czechami się bez problemu dogadasz :D Ostatnio pisał do mnie jakiś Vojtech Kicak, myślał że też jestem z Czech :D

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Sorry za mały offtop, ale pamiętacie może jaki był zasięg l85?

Bo alcheical padł i nie mam jak sprawdzić.

Zrobiłem teraz 301 ale myślę, że da się więcej z tego wyciągnąć.

Co do tematu to kiedyś na MH dało się grać, nwm jak teraz.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Na wiki BFa wygrzebałem, że ~270 (domyślam się, że bez dodatków, skoro ty wyciągnąłeś więcej). Tyle, że precka dodawała 100... 370 metrów L85? Nie wydaje mi się...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Najlepiej to uciekaj jak najdalej od rodaków, jeżeli ktoś Cię wyzywa, trolluje lub w jakiś inny sposób uprzykrza grę to musi być Polak.

Opublikowano

battlefield polska to najgorszy serwer z mozliwych, kicki za zabicie admina etc, pogawedki co jutro maja zadane z przyrody itp.

Serdecznie polecam natomiast partisans, killing smiles i modern hussary, sa tam doswiadczeni gracze od ktorych mozna sie duzo nauczyc, gimbaza rzadko spamuje bo jej tam po prostu nie ma (za wysoki poziom). Dobre sa tez czeskie serwery, niemieckie jedne z gorszych.

Opublikowano

Często gram na Modern Hussary. Wszystko pięknie,zero lagów. Jak znajdziemy dobry skład,to nawet teamwork będzie. Nikt nie obraża,tylko czasem są gracze nie z Polski i wyzywają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...