Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwierze domowe? Jakie polecacie? Zajrzyj!

ZylastyDrag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

jako iz jestem wielbicielem zwierzat, chcialbym miec kolejne. Mam juz 3 koty w domu, rybki, zolwia, a takze 2psy.

Zastanawiam sie nad zwierzeciem do domu, a konkretniej nad fretka.

Co myslicie o niej? Koty jakos zle by byly na nia nastawione?

Znacie jakies inne zwierzeta podobne do fretki? Bardziej wesole, ladne? :)

Daje like

Opublikowano

Up.

Mam pytanie, po co mam miec stado psow?

Chce jakiegos zwierzaka. Kune domowa, fretke, cokolwiek. Fascynowalo mnie to od dawna, a teraz zdecydowalem sie na kupno.

Opublikowano

Polecam Ci szczura, jak go nauczysz to będzie się z tobą bawił, tylko uważaj bo lubi podgryzać jak wejdzie pod koszulke.

Opublikowano

Up

Szczur tez nie.. Oblesne stworzenie.

Trudno dogodzic:)

Serio? Miałem szczura i oprócz tego, że lubi robić dużo "kupy" to nie widziałem jakiegoś większego 'zboczenia'

Do tego szczury są bardzo inteligentne i jak go dobrze wytresujesz to się zdziwisz co potrafi :p

Opublikowano

2xUP

Podziekuje, myslalem nad wezem, lecz i tak matka by sie nie zgodzila. Ptaszniki? Fuuu!

Up

Daruj sobie takie wypowiedzi.

Moja mama też była z początku niezadowolona, jednak po czasie przezwyczaiła się, a na dzień dzisiejszy nawet karmi, a czasem jak mnie nie ma dłużej w domu to i nawodni torf, albo posprząta. ;-)

Opublikowano

Polecam legwana, (taka jaszczurka duza) sam zawsze chciałem taka mieć.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Zwierze domowe hmm teściowa opierdoli ci całą lodówke i jeszcze Cię opierdoli, że nic nie kupiłeś do niej :) . A tak serio to kanarka sobie kup tylko nie jakaś papuge bo nie zaśniesz w nocy, a jak nie patka jakiegoś to kup sobie fretke :D

Opublikowano

Zastanawiam sie nad legwanem. Faktycznie, fantastyczne zwierze, a takze latwo dostepne.

Czym sie takiego legwana karmi?

Jakie wymiary ma miec terrarium?

Dobra, jednak podziekuje. Jak to terrarium ma miec wymiary okolo 150cm/200cm/80cm to dam sobie spokoj. Za duzo miejsca by zapelnial mi.

Czekam na dalsze propozycje.

Opublikowano

Straszyk Australijski, sam jestem hodowcą mam około 150 straszyków, jaja straszyków kosztują 0,50 gr na alledrogo także nie drogo, zdj straszyka : eV03Y.jpg

Ten okaz ma 16 cm z czym największe mają 50 cm, ciekawostką jest to że gdy czują się zagrożone zaczynają udawać skorpiona tak jak tu na zdjęciu.

Opublikowano

@Up

Ptaszniki by byly fajne, ale mowie wam.. Matka by zawalu dostala. Jesli juz to jakiegos weza, lecz to tez sie boje troche o koty.

2xUP

Co to za cholerstwo?

3xUP

Myslalem o tym, ale nawet sie do takiego czegos nie przytulisz. :P

@Down

Wykurwiaj.

Opublikowano

swinka_wietnamska_img_8610_lyh73lwqkj.jp

tylko musisz uważać bo ci będzie podjadał czipsy i batony

ewentualnie możesz wziąć matkę Asparte

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...