Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Najkrótszy ranked w życiu

odchudzanie7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój najkrótszy ranked jaki grałem, a myślałem że przegramy ^^

Co tu komentować, zobaczcie sami ;p

1,2,3 hejty poszły. . kur*a ludzie, dla mnie jest to osiągnięcie dość duże, bo to 1 raz mi się tak zdarzyło, i chciałem się pochwalić i tyle.

14bur6f.jpg

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

ja gralem rankeda 7 min, gdzie 3 ludzi z platyny postanowilo pojsc afk :) [szkoda ze z mojego teamu]

btw. naprawde masz sie czym chwalic

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

ja gralem rankeda 7 min, gdzie 3 ludzi z platyny postanowilo pojsc afk :) [szkoda ze z mojego teamu]

chyba na boty B)

Opublikowano

chyba na boty B)

umyj pazdzierz sukwo

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

Grałeś ryzem?

Niestety trafiają się tacy ludzie którzy dopuszcają do tego;/

gralem twoją starą i ruchalem ją w dupsko

dobry hejt z 1k elo smieciu do piet mi nie dorastasz

ciekawe czy w realu tez taki cwaniak jestes 14 letni psie

Opublikowano

gralem twoją starą i ruchalem ją w dupsko

dobry hejt z 1k elo smieciu do piet mi nie dorastasz

ciekawe czy w realu tez taki cwaniak jestes 14 letni psie

Idź pograć ryzem cipo;d

Beka z rage kidów zawsze na propsie

Najgorszy gracz z 2k elo jaki istnieje.Boisz się iść na solo z tym lowem z 1k elo jak to ująłeś napie

Opublikowano

Idź pograć ryzem cipo;d

Beka z rage kidów zawsze na propsie

idz na swoje 1k elo plakac na nop timy lamusie :*

Opublikowano

Widzę, że warny polecą.

Ja tam gratuluję. Mi cały czas wybiera ahri ad który idzie na jungle albo jak wybierze dobry team to ja nie ogarniam i dupa. No cóż każdy ma lepszy dzień i gorszy. To tylko gra, nie?

Opublikowano

idz na swoje 1k elo plakac na nop timy lamusie :*

Ciężko mi to mówić, ale prawda jest taka, że boisz się iść z Cheatkiem 1v1 nie grając Ryzem. Prawdę mówiąc to umiesz grać tylko Ryzem, niczym innym byś nie odnalazła się na "twoim pro elo". Widzę to po twoich grach. Darius 3/10/2 48 farmy w 26 min. Akali 0/5/2 52 farmy. Jax 1/4/1 37 farmy. A teraz idź mnie hejtuj, bo ja siedzę na Division Hell, ale w przeciwieństwie do ciebie, moje ego nie sięga Mount Everest, i nie hejtuję każdego kto ma niższe elo. Mogę się założyć że Cheatek robił by z tobą co by chciał.

P.S. Twoje odzywki wykazują że jesteś zwykłym gimbem.

@Top: Moja najkrótsza rozgrywka trwała chyba 17 min. ale niestety normal. Nie wiem jak byście mogli przegrać z takim feedem :D

No i gz.

Game Over

Opublikowano

http://scr.hu/0dk1/v2ii6

Najkrótszy ranked w moim życiu, kiedy byłem jeszcze na silverze.

@topic

a tak to czasem często można skończyć rankeda w 18 min. wystarczy wygrywać 10:0 :D

Opublikowano

GJ MF xD Normalnie nie wierze jak można tak nafeedować w taki czas na rankedzie :D

Moja najszybsza gra to nie ranked :/ Ale skończyłem ją z kumplami w 14 minucie. 2 AFK - Solo i mid a ja Varusem z Blitzem pushneliśmy Bota i End :D

Staty miałem 19/2 ale nie dziwie sie bo mieli prawdopodobnie wyje*ane na tą gre :P

Opublikowano

pjyd.jpgregt.jpg

ldlb.jpg

Kasha, masz okres że tak się na każdego i na wszystko denerwujesz ? Sory ale zachowujesz się jak gimb któremu zbanowali Ryze.

Mam wstawić trochę więcej screenów ?

Opublikowano

Moja najkrotsza gra trwala 12min kiedy u mnie w teamie 3osoby poszly afk. Dwie na poczatku, potem w 5 jeszcze jedna. 17minutowe gry mam co 50gier.

sstwc.jpg

Opublikowano

Ładnie mi się tak krótka gra jeszcze niestety nie zdarzyła.
@up Na botach wszystko możliwe.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Ładnie mi się tak krótka gra jeszcze niestety nie zdarzyła.

@up Na botach wszystko możliwe.

Hah :), gralem 3000tys rankedow w s2 i uwierz mi ze takie gry nie byly mi obce :)

sstwc.jpg

Opublikowano

Ja widzialem rana 6min, 4 afk, poziom diament +

Mf carrnela pff

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Hah :), gralem 3000tys rankedow w s2 i uwierz mi ze takie gry nie byly mi obce :)

3 tyś. *

@topic

Ostatnio 2 gry pod rząd mi się takie zdarzyły,ofc trolling w enemy team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...