Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Ban i haki

Majkel21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Mam pytanie, czy jak będę używał haków na lamerskim koncie to dostanę bana na drugie na którym nie gram na hakach ? Pytam z ciekawości bo kasiurka mi potrzebna a na słabych lvlach szybko się wbija kase :D

BOOOM21.png

PODOBA SIĘ ?

DAJ +

Opublikowano

powiem tak ... ja mam konto z wysoka ranga ale mi sie nudzilo to se sciaglem hacki. gralem na low rangach dostalem chyba ze 4 bany na low rangi za hacki ale nie z raportow tylko za logi. wiec ciezko powiedziec jak ci zrobia skana calego kompa i znajde te hacki to na wszystkie dostaniesz. dlatego zrezygnowalem z hacko :P

Opublikowano

Nexon teraz banuje na konto. Nie zostają powiązane miedzy sobą. Szansa, że na konto bez hacków dostaniesz bana wynosi z 30% max, bo czasem jakaś pozostałość po hacku się na kompie znajdzie.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jesli kontem low lvl giftujesz ciagle na te same konto mozesz dostac za powiazanie

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Dostaniesz na 100%

Ponieważ AlterEgo- koleżka z mojego starego klanu który jako pierwszy w polsce wbił GOA używał na noob kontach hacków ale na swoim nigdy. Noob konta dostały bann'a, jak i jego GOA...Używając czasem hacków do innych gier możesz dostać bann'a na CA.

Pozdrawiam

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...