Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] 333fps w COD 4?

Simple ;3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema !

Chciałbyś mieć 333fps w COD4 ?

Dobrze trafiłeś .

W tym poradniku pokaże ci krok po kroku jak to uzyskać :) Więc zaczynamy !

Krok 1 ) Jeśli nie posiadasz programu NOTEPAD++ pobierz go (google nie boli :* ) i zainstaluj .

Krok 2 ) Idź do folderu z COD'em .

Krok 3 ) PPM naciśnij na iw3mp.exe i wybierz edith with notepad++

Krok 4 ) Znajdz linijke " com_maxfps"

Krok 5 ) "com_maxfps" podmień na "con_maxfps"

Krok 6 ) Idź do folderu ze swoim cfg otwórz je przy pomocy NP++ zjedz na sam dół i dodaj taką oto komendę * seta "con_maxfps "1000"

UWAGA!

com_maxfps zostaw ustawione na 125-250fps

zmień tylko con_maxfps 333 !

Odz dziś używasz komendy con_maxfps 125-250-333

Jeśli chcesz mieć bind na zmianę fps to wklej do konsoli

bind (pod czym chcesz miec ten bind) toggle con_maxfps 125 250 333

Myślę ,że pomogłem :) Licze na +

Jeśli taki temat już jest to przepraszam :)

Opublikowano

Fajny poradnik, choć nie wiem po co to wszystko. Przecież wystarczy wpisać tylko /com_maxfps 333 i tyle.

Opublikowano

bylo 500razy :P

a pozatym wystarczy wpisac /com_maxfps 333 lub /bind x toggle com_maxfps 125 250 333 :) nieraz uzywalem takich komend/bindow do serwerow jump ale teraz komp mi nie pozwala grac w coda :D

1359121200-U261555.png

Opublikowano

Nie było 500 razy. Znany sposób, ale nie tutaj :)

Czasem nie jest to wykrywalne? Rozumiem użycie na promodzie nonpb, ale wydaje mi się, że PB widzi to jako modyfikację pamięci (md5 checksum mismatch).

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Nie . Ja używam 333fps już prawie rok i nigdy mnie nie wywala mnie z serwerów (gram tylko na serwach z PB albo GGC) .

Mismatch wyskakuje gdy jakiś proces bardzo muli :)

Opublikowano

Możesz dodać :)

Otwierasz swoje cfg przy pomocy NP++ i na samym dole dodajesz taką oto komendę :

seta con_maxfps "1000"

To jest zupełnie niepotrzebne. Komendy wpisane w binaria Call of Duty automatycznie się wypełniają (domyślnie) w przypadku ich braku w CFG. Wystarczy wpisywać własne wartości w konsoli po dołączeniu do gry.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

To działa na promodzie, bo na promodzie jest max 250 fps. Więc dopisz do "tutoriala" 333 fps PROMOD lub cos takiego.

PunkBuster na większości serwerów uważa ustawienie FPS > 250 za restrykcyjne. Sprawdzałem sposób, jest on niewykrywalny. Zostawiłem CoDa na serwerze wyrzucającym za niedozwolone komendy. Przez 2 godziny. Używać bez obaw.

Opublikowano

A jakiś mega kozak config aby uzyskać własnie te stale 333fps? Bo taki komputerek niewydalający i spada do 200

29dvaqe.jpg
  • 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Ja nie moge zapisac pliku w iw3mp.exe. Wyswietla mi sie takie cos " Sprawdz, czy plik nie jest otwarty w innym programie" wie ktos o co chodzi? I nie moge też przeskoczyc niżej linijki w cfg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...