Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.1] Royale-Craft Factions+MegaFastExp+mCMMO+Mobareny+Autorskie pluginy ! Zapraszamy

Edinho

Minecraft  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy na serwer wgra? op?aty za za?o?enie gildi ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki perfekcyjny, to ten serwer nie jest. Zostałem zkickowany za wulgaryzmy, kilkanaście minut później obraził mnie członek gildii, w której był ów kickujący supporter. Gdy ja dostawałem kicka, napisał, że wrócił, a gdy spytałem się czy jest afk odpisał, że nie, lecz dalej go nie kicknął. Dziękuję za tą prze"miłą" atmosferę. Komedia..

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA!!!

Sama nuda, zadnych frakcji, nooby rozrzucaja smieci, brak fun'u, jedyna atrakcja to bicie mobow i swinek na spawnie.

Moja ocena to: 2/10

2636492449.png

Pomogłem? To dobrze :D

Opublikowano

Prezentacja wygląda fajnie, zrobie edita i napisze ocene jak pogram na serwerze trochę.

@EDIT

Serwer kijowy i za łatwy, na spawnie jest sklep z rudami, tnt, obsydianem, jajkami creepera, po prostu za latwo! - z takimi itemkami co macie w sklepie to bardzo latwo podbic gildie z zaje*istymi zabezpieczeniami.

Opublikowano

Yhym, dwojga dzieci się zgrały, a wy macie serwer zajebisty wiecie, 10 slotów.. widziałem waszą prezke. 3/10 aktualnie gra na waszym serwerze, spece się znalazły.

ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...