Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected][05.04] CyberMask First D3D

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Screena nie widać,a ogólnie haczek spoko,działa bez zarzutu na win7 64 bit

Opublikowano

Ja od początku jak wloczylem tego hacka w winrarze i ten plisk w nim to wlaczylem gre i w grze nacisnalem game start i pisalo ze mam bana na 40 milionow minut wogole nie wiem gdzie wkleićten cały plik pomozcie plis!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Jest w koncu !!! drugi cheat ktory dziala na moim kompie :p Dziekuje !

Testowalem przez 30 min win xp 32 bity ;))

LAJK ! ;D

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

Dlaczego nie działają mi cheaty, które muszę sam zainjectować? Wszystkie inne .exe działają, tylko nie te .dll, do których trzeba użyć injectora. Mam system windows 7, wyłączony anty-wirus, najnowszy .net framework, SP1, uruchamiam jako administrator i nadal nic. Odpalam injectora, wyskakuje zdanie, że muszę włączyć WR, odpalam, gdy pokazuje się login screen klikam insert i nic się nie ukazuje. Ktoś wie dlaczego?

Opublikowano

Dlaczego nie działają mi cheaty, które muszę sam zainjectować? Wszystkie inne .exe działają, tylko nie te .dll, do których trzeba użyć injectora. Mam system windows 7, wyłączony anty-wirus, najnowszy .net framework, SP1, uruchamiam jako administrator i nadal nic. Odpalam injectora, wyskakuje zdanie, że muszę włączyć WR, odpalam, gdy pokazuje się login screen klikam insert i nic się nie ukazuje. Ktoś wie dlaczego?

Być może to wina injectora albo po prostu cheata...

Zmień injector ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Być może to wina injectora albo po prostu cheata...

Zmień injector ;)

Próbowałem trzech różnych injectorów... cheaty też, bo myślałem, że po prostu nie działają

Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...