Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft z Dobrą Grafą 512mb ram

ZeusekHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam pytanko do was , tak do was :) mam na kompie 512mb ram i chce sie spytac czy daloby rade zrobic jakas dobrą grafe może teksturem? {{{{{{Używam OptiFine , {GameBooster slabo pomaga} , obniżoną grafe}}}} jak jakis ma to byc tekstur to prosze o nie taki ze kolor zielony to dirt bo to do dupy grafa by bylo chodzi mi o dobrą grafe minecrafta na 512mb ram , głownie szukam teraz wspomagaczy lub cos takiego : DD

PS

Przepraszam ze Najebałem wam w głowach przez ten post xD

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

512 mb ramu.. lol xD

Możesz pobrać texture pack "Faithfull" oryginalne tekstury tylko w lepszej rozdzielczosci :) Ale pewnie bedą lagi ;3

btw. ile masz fps na tym kompie? ^^

surprise motherfucker

Opublikowano

ta tylko ze jak bym kupil; inna część np 4gb ddr3 to musze wymieniac all / a tak btw. mam DDR :)

wiec chyba wszystko jasne

a fps aktualnie to mam na mc to tak 10-20

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

Hmmm... Mam w grze 10-20 FPS, 512 MB ramu, lagi.... Ale dirt mi się nie podoba :< . Popieram pomysł up'a, bo serio te tekstury pomagają xD .

MjEnSo I minecraft od 3 lat :D

Opublikowano

Optifine powinien zmniejszyc Ci wystepowanie jakichkolwiek lagow i kompatybilnie dostosowac sie do minecrafta.
Co do fpsow w grze, mozesz rowniez wyrzucic wszystkie gry, oraz przeczyscic cclanerem, wtedy zmniejszysz
wystepowanie lagow.

OndteAw.png

Opublikowano

@up spokojnie wszystko to co piszesz zrobilem dawno

531ms4.jpg

Opublikowano

No i wszystko jasne, gościu ma nawet 10 klatek i chce texutrki w wyższej rozdzielczości, na zwykłych minecraft bieże jakieś 500 do 800 mb ram a co dopiero na wyższych, np. mi na 128x bral 1,8 gb ramu więc sobie pomyśl.

Opublikowano

Trololo ja nie wiedzialem ze zwykly komputer moze miec mniej niz 1 gb (nie widzialem jeszcze nikogo kto ma mniej).

A co do pytania to moze ci uciagnie ale bedziesz mial jakies 2 fps:)

Opublikowano

Trololo ja nie wiedzialem ze zwykly komputer moze miec mniej niz 1 gb (nie widzialem jeszcze nikogo kto ma mniej).

A co do pytania to moze ci uciagnie ale bedziesz mial jakies 2 fps:)

Nie rozumiem kto Ci dal komputer, ale nie wiem czy wiesz, nawet 2 fps nie wyciagnie zaden, bo zaden nie jest az taki zlomowaty.

Nie nabijaj postow, jesli nie wiesz - w temacie byla wzmianka, ktora powtorze jeszcze raz. Wystarczy zaktualizowac karte

graficzna, zainstalowac optifine i grac na najmniejszej grafice z malym dystansem.

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...