Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] GM czy jakiś hack

FiFaLaJaDa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć pare dni temu na balmorze se pieknie gram a tu na twoje konto ktos sie zaloggowal czyjakos tak.

wiec logalismy sie nawzajem alestracilem 4 itemki.

Bojowy +8

Lwiatarcze +9 fajna

Pierscien polksiezyca

i riba +9 sr 42 12 sila

Co mam z tym zrobic mam dowod maly ze koles wyslal zmiane emailana konto a wiec czy mi to cos da? pisze do FuBua on nic...

Pomozcie... P.S nie smiacsie z nicku :D

Opublikowano

Najwidoczniej komuś podawałeś passy i to już zbliża Cię do tego, by wiedzieć kto to był. Pamiętaj, żeby konto zabezpieczać trudnym ID i hasłem, najlepiej takim np yr4gf68a na pewno nikt nie zgadnie takiej kombinacji liter i cyfr.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Napisz do supportu może ci pomogą.

Zamieść temat na ich forum.

Choć przypuszczam że pomocy w tym rodzaju zdarzenia nie otrzymasz

Opublikowano

Ale ja nikomu nie dawalem pasow...

Iż dodam ze w tym dniu uzywalem kamermoda.

Czy to ma cos wspolnego?

P.S po wylogowaniu z kamer moda wchodze na clienta 10 min pozniej wlasnie mi sie wlamal na konto -,-

Opublikowano

Bardzo możliwe że miałeś keyloggera.

Jak byłeś na modzie to na pomoc nie masz co liczyć.

Jeszcze bana możesz dostać za cheatowanie.

Opublikowano

Wytlumaczenie mam.

O to chodzilo ze ja robilem zamiane kontami NerviL na balmora a wtedy client sie popierdolil chuj zwarnem :D i nie moglem go wlaczyc kklikalem na ikonke i nic...

Gdy juz all bylo dobrze no wlasnie ktos mi sie wjebal na konto ale 1 mnie zastanawia czemu nie wzial ebo zelaka smoczej itd+9 o.O

Opublikowano

FuBu tam bwija na konta, i sella brylki na allego :)

Uznam odpowiedź na odwal sie...

FuBu gm tak? wpisze se komendy i ma itemsy po co miałby okradać???

Myśl człowieku...

Opublikowano

Wytlumaczenie mam.

O to chodzilo ze ja robilem zamiane kontami NerviL na balmora a wtedy client sie popierdolil chuj zwarnem :D i nie moglem go wlaczyc kklikalem na ikonke i nic...

Gdy juz all bylo dobrze no wlasnie ktos mi sie wjebal na konto ale 1 mnie zastanawia czemu nie wzial ebo zelaka smoczej itd+9 o.O

KUR** MAC KTOŚ CI ZROBIŁ KEYLOGGERA W C++ I DODAŁ DO KAMERA TY SIE ZALOGOWALES I PASSY PRZYSZLY NA MAILA TEGO CO GO STWORZYŁ!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Napisz do supportu może ci pomogą.

Zamieść temat na ich forum.

Choć przypuszczam że pomocy w tym rodzaju zdarzenia nie otrzymasz

raczej nie pomoga.gm mysle ze by sie nie bawil z toba w takie cos.nawet jezeli mu podpadles.bo gdybym ja byl gm i mi bys podpadl to bym ciebie zbanowal jak juz z jakims tam powode a nie bawil sie .wiec moze key miales czy takie same pasy jak na inny serwer

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

takich jak ty to tylko okradać bociarnia i nic więcej, jak zacząłeś od tego że nikomu nie podawałeś loginu i passów to śmiać mi się chciało.

Wytłumaczenie jest proste ściągnąłeś jakieś gówno i straciłeś itemy, a i jak byś nie zrozumiał to ci napiszę to że używasz kamer moda to nie znaczy że to nie keylogger, patrz skąd pobierasz a potem pisz że nikomu nie podawałeś danych a ktoś siedzi na twoim koncie albo jest wyczyszczone.

P.S A jak byś nie wiedział to balmora jest zrobiona pod zarobek wielkiego boga metina pl fubu, a i na pewno by cię nie okradł bo jak ktoś już wspomniał wpisuje komendę i ma item.

Opublikowano

Tak to jest jak ma się słabe passy.
Z jednej strony Gm nie powinien wchodzic na konto gracza.
A z drugiej, F*** robi tyle przekrętów, sprzedając konta innych graczy i wgl, pełno tego na yt, że śmiać się chce :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...