Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Nexanity.

Wolffo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogolnie tam nie gralem , bo dzialal Azaron. Lecz padl i nie iwem czy jeszcze powstanie. Szukalem jakigos dobrego medium i zabaczylem prezke ale widzialem jakies cyrki. Oplaca sie tam grac?

Opublikowano

Jeśli szukasz serw. MEDIUM, to Nexanity się do takich nie zalicza i raczej nie zagrzejesz na nim dłużej tyłka.

Nexanity - serwer po przejściach:D ma wiele negatywnych komentarzy. Grałam na nim z braku laku lecz nie zatrzymał mnie na dłuższą mete. Czy warto tam grać? Musisz sam sprawdzić :P Dodam tylko, że wszystko tak pięknie wygląda na obrazku (prezentacji). Tocząc rozgrywkę możemy się troszkę zawieść. Noo ale jak kto lubi, są różne gusta dlatego radzę sprawdzić osobiście.

Opublikowano

A ja zdecydowanie odradzam grę na tym serwerze. Straciłem 4 dni na ten serwer, z czego przez 3 dni czekałem aż łaskawie wystartuje. Jeśli kolejne serwery mają być na poziomie Nexanity, to wolę pozostać na starszych serwerach.

Opublikowano

Na twoim miejscu wybralbym starsze stabilniejsze serwery.Masz pewnosc ze postoja co najmniej kilka lat.Tak wg nie ten dzial

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...