Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy da się na tym padzie robić tricki

TwisT™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam da się na tym padzie robić tricki ? [spoiler1365262153-U379973.png

, bo jak włącze to MODE to wgl nie reaguje (Wciskam L2 ) a jak wyłącze to wykopuje piłke

vrjY4x7.png
by Regman

Opublikowano

Jeśli prawa gałka nie reaguje na wykonywane przez ciebie ruchy to nie powykonujesz trików na tym padzie.
Chociaż zawsze możesz jakoś przerzucić funkcje prawej gałki na lewą a funkcję sterowania ruchem zawodnika na krzyżaka. Jednak nie będzie to zbyt komfortowe w praktyce.

Opublikowano

Da się robić. Sciągnij fife 2011 Demo zainstaluj --> odpal -- > ustawienia --> tam wchodzisz i zmieniasz przyciski na odpowiednie-- Pozniej wchodzisz c/moje dokumenty lub Program files (nie pamietam tera) szukasz 2 plików w folderze fify 11 kopiujesz je przenosisz je do fify 13 na C --- I zrobione :D mam nadzieje ze pomogłem daj Lajka :)

Opublikowano

Jeśli masz taki problem to polecam poprostu kupić nowego pada, pady nie są drogie

już za 30zł można kupić, przecież nie musi on być jakiś markowy czy coś :D

PS. Na allegro znalazłem za 23zł :D

1312454350-U203760.png

Opublikowano

wchodzisz w ustawienia kontrolera i zmieniasz ustawienia prawej gałki, a jezeli ona w ogole nie dziala to oddaj pada na gwarancje.

951841430649214321545.png

Day after day.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...