Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Podstawowa obsługa AgBota.

Devalion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
AgBot tutorial

Agbota pobierzemy z tąd :http://egofiles.com/WenfwkcEf1fRGM7Z/Package5.3.6.nomap.zipl (hasło : agbot123)

Aby go odpalić poprawnie należy:

1.Plik mediapatcher wgrać do folderu z silkroadem i odpalić

2.Włączyć nuConnectora 1.5

3.Włączyć AgBota

4.Odpalamy silkroad launcher

106zwg2.png

1.Głowna konfiguracja:

1.Informacje o postaci (exp, hp, mp, nick, lvl)

2.Możemy schować silkroada bądź nuConnectora

3.W jakiej sytuacji bot ma odpalać berserka

4.Jakie potowry atakować oraz jakie itemy ma podnoscić/chować postać

5.Jakie potwory ma atakować z bez berserka, z pełnym berserkerem lub odpalonym

o5dy5j.png

2.Opcje party:

1. Jaki rodzaj ogłoszenia pt bot ma dodawać i jaki ma mieć tytuł

2.Możemy danej postaci ustawić limit czasowy w pt jeśli np. robimy taxi

3.Od kogo postać ma akceptować bądź odrzucać party

xx3j8.png

3.Skille :

1.Rodzaje skili a poniżej ich lista

2.Skile dodane

3.Kogo mamy bufować

f1f2s.png

4.Ustawienia spota:

1.Obszar ustawia się na ten gdzie stoimy

2.Dokładniejsze ustawinia miejsca spota i dodanie go

3.Lista naszych pozycji do expienia

4.Tutaj startujemy bota

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Poradnik opisuje jedynie najważniejsze opcje inne można sprawdzić w internecie poradnik robiłem samodzielnie i zabraniam jego kopiowania, agbot jest w miare prostym w obsłudze botem wiec pokazałem jak uzywać najpotrzebniejszych funkcji. Pozdrawiam, Devallion.

2vsrm1t.jpg

Opublikowano

nie wiem ja nie ogarniam tego... jak sie sciaga ten plik z tamtej strony? wciskam te sciagania czy play now, loguje sie cuda na kiju juz nie wiem co zrobic... moze ktos to wytlumaczyc jak krowie na rowie jak to sciagnac?

Opublikowano

No to ściągam ;D A bot umożliwia włączenia 2 silków?

Daje SKIP AD i wyskakuje mi strona na której jest napisane, że FileServe może być używany tylko w celu pobrania i pobierania plików, które zostały przesłane osobiście.

Opublikowano

jeżeli darmowy to faktycznie warto ściągnąć ale jednak w downloadzie tkwi problem bo tez nie wiem za cholere jak zassać tego bota z tej strony , a szkoda ; / Stęskniłem się za darmowym botem na isro , a z ibotem nie chce mi sie pierdzielić ;))

Opublikowano

powiem wam ze znalazlem inny download na forum ale teraz wam nie powiem na jakim bo nie pamietam.... ale powiem wam ze zrobilem tak jak w tym poradniku i bot zadzialal tylko 1 dania... nastepnego cos sie stalo i juz nie chcial bocic... nie widzi skili i nie pokazuje mojej pozycji x y a raczej pokazuje ze ciagle jest na x:0 y:0....

juz pamietam: http://www.mpcforum.pl/topic/896203-tutagbot-silkroad-r-25032013r-dziala/#entry6967812

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

mam problem bot nie widzi SRO Clienta w nuConnectorze 1,5 odpalam lauchera i nic sie nei dzieje w nuConectorze tylko jak odpale bota to pisze "Bot Connected" a tak to "Listening for sro_client.exe"

daje + za pomoc dziekuje.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie zmieniliście "media.pk2" mediapatcherem (uruchomcie mediapatcher w folderze gdzie macie zainstalowanego silka), jak go zmienicie to w nuconnectorze się pojawia gdy odpalisz loadera

Pytanie, jak zrobić, aby bił moby na danym obszarze.. bo on tylko gania po nim, a atakuje dopiero jak jakiś mob go zaatakuje :/

@Edit

Już zrobiłem ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wiem, że to głupie pytanie ale, która ikonka odpala agbota ? bo w paczce, którą ściągnąłem nie ma nic o nazwie "agbot"

• 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

nie wykrywa wam skilli bo macie zlego mediapatchera, mialem ten sam problem. Sprubujcie sciagnac mediapatchera takiego jak w ibocie

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...