Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Nazwa serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam w planach założenie serwera w stylu rpg, w czasach średniowiecza wiec prosiłbym was, graczy, podpowiedzieli mi jakieś pomysły na nazwe. Nie chce żeby to były nazwy tylko BestCraft, eCraft, KoxCraft bo tego "Craft" jak na mój gust jest za dużo. Chodzi o prostą, chwytliwą nazwę. Serwer, przynajmniej w planach, ma byc jak najbardziej realistyczny wiec zamiast kicka/bana jest wiezienie lub egzekucja przed calym serwerem na Placu Straceń, chociaż czasem może być konieczne zbanowanie to mozna to nazwac jako wygnanie z królestwa. Więc dam lajka za najlepsza nazwe :)

Opublikowano

To może prosiłbym o nazwe miasta :D może być kilka miast bo wątpie żebym na jednym się zatrzymał. Nazwy mogły by być, tylko problem w tym że one bardziej przypominaja nick niż nazwe. Oprócz nazw miast może po prostu nazwa jakiegos królestwa i nazwa sama wyjdzie :) Kingdom of ...

średniowecznemiastocraft xD

Nabijanie postów ? :D bo nie myślę że to jest na poważnie :D

Opublikowano

Diosminex fajna ale z wielkanocą się kojarzy, a serwer ma być w średnio-wesołych klimatach. Nie jakieś straszna zgroza i wgll tylko po prostu w królestwie panuje bieda i wgl. ale lajka dam :)

Opublikowano

Niebezpieczna Dzielnica

Bez Miecza Wstęp Wzbroniony

Tu Sie Nie Placze

Rzeznia

Strefa WYbuchu

Miasto Strachu

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...