Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Augskils

kacper1985

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nom ściągasz z ich stronki hacka , instalujesz go , potem odpalasz logujesz się tymi pasami co na forum http://forum.augmentedskills.com/activity.php :DD i to wszystko hehehe ale nie polecam wczoraj kupiłem rano a gdzieś około 20 dostałem banika ;dd ale przynajmniej fajna zabawa i to uczucie jak zabijasz ziomka z m4 z 400m hehehheh i ten no clip co kampią w aptece wybiegasz ze ściany z mosbergiem i lutujesz tylko hehehhe ;d Przynajmniej jak gra cię wku**** przez tych czitów to kup ;d ja tak zrobiłem zabiłem może przez ten cały dzień z 100 typów ;dd lotta miałem więcej niż ci co na stream ;dd

Opublikowano

Nom banik był ale to też z mojej przyczyny bo się nie kryłem w ogóle mój ziomek używa z niego tylko aimbot do max 100m i to wszystko i bana przez 2tyg. nie dostał a ja na przypał kampią w 5 w poczcie a ja noclip i z mosberga all ;dd więc należało mi się heheheheh Ale i tak znówu go kupuję ;dddd

Nom banik był ale to też z mojej przyczyny bo się nie kryłem w ogóle mój ziomek używa z niego tylko aimbot do max 100m i to wszystko i bana przez 2tyg. nie dostał a ja na przypał kampią w 5 w poczcie a ja noclip i z mosberga all ;dd więc należało mi się heheheheh Ale i tak znówu go kupuję ;dddd

od 2tyg nie dostał bana* a używa go cały czas ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...