Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] JaX czy Lee Sin ?

Qinia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lee jest niesamowicie mobilny ma doskok odskok tarcze spowolnienie podrzucenie oraz sustain na lini/jungli z W. Polecam Ci Lee , jest mobilny oraz ma system ucieczki + ENERGIE. POST PISANY Z TELEFONU.

Opublikowano

Lee sin jest trudny, moze i wydaje sie latwy ale ogarnieta linia np na topie i w dupe, jungla = op nim. Jax jest latwiejszy ale tez dobry, nie wiem, zalezy bo jak masz kupic champa i nim nie grac to po co;d

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Polecam Jaxa :

+ mobilny (doskok/odskok)
+ rozwala late
+ mega pasyw
+ ult
+ stun
+ dodge
+ zwiększenie ataku następnego uderzenia

Opublikowano

Bierz Lee

+ 7 skili

+ Dobre W

+ Q - fala ( jak trafisz) doskakujesz Butem

+ E - nawałnica <3 dobre w TF , po nawałnicy skill który daje na wampirze zaklęcia

+ W jungli też sb radzi

+ Energia

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem Jax, stun, w + co 3 atak z ulta, doskok do miniona bądź wroga, mocny praktycznie przez całą grę, średnia jungla dobre gangi, solo idzie nim grać, supporta też, nie wiem jak z midem. ;P

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem Jax, stun, w + co 3 atak z ulta, doskok do miniona bądź wroga, mocny praktycznie przez całą grę, średnia jungla dobre gangi, solo idzie nim grać, supporta też, nie wiem jak z midem. ;P

Jax ma średnią jungle? Dziewczyno, co Ty piszesz?! Naucz się grać w tego LOLa i dopiero zacznij wypowiadać się na ten temat, bo jak czytam Twoje posty w dziale League of Legends, to aż łapię się za głowę, znajomi również, totalna polewka z Ciebie...

Skoro ma średnią jungle, to jak gangi mogą być dobre? Gdzie tu logika? Nie widziałam NIGDY Jax`a jako supporta, ale cóż... :huh:

Do jungli najlepszy Lee Sin, ale Jax jest świetny champ OP.

Kup pierw Lee Sin`a, potem Jax`a. Naucz się grać tym i tym, bo obie postacie są znakomite! Tylko trzeba nauczyć się nimi grać, co do buildu, nie doradzę, mogę jedynie znajomych dopytać się, którzy nim grają. Tylko napisz do mnie na PW, jeżeli Ci na tym zależy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...