Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z awansem

Ex?

Rekomendowane odpowiedzi

Znawca
Opublikowano

Jestem aktualnie w bronz1 (wiem jestem pro) i gdy dobiłem do 85pkt to za wygrana zaczynaja mi iść po 2-3pkt a za przegraną trace ponad 10..

Normalne? Jezeli tak to awansowanie do srebra jest nie mial ze nie mozliwe..

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Znawca
Opublikowano

Nie uważacie, że to troche bez sensu? :/

Tutaj trzeba wygrać z 5-6meczy pod rząd, a jak jakiś przegrasz to dodatkowe 4.. To jest prawie nie możliwe.

-----------------------

Opublikowano

Nie, to nie jest bez sensu, bo gdyby gracze dostawaliby normalne ilości punktów przy awansach to nie doszłoby do podziału na lepszych i słabszych graczy (czyt. na goldzie byłoby 2x wiecej trolli niz jest obecnie z powodu tego ze zostali wycarrowani przez randomowych skilled graczy). Jesli nie czujesz sie na siłach to odpuść rankedy i pograj normale.

Opublikowano

Graj solo toperami i junglerami. Wtedy carrujesz grę, jeśli oczywiście potrafisz. A jak ci nie idzie to pograj sobie drafty i jak zobaczysz ze napier*alasz to zacznij sobie rankedy z powrotem :D Ja tak robiłem :D

//Reklama OFF.

Znawca
Opublikowano

Graj solo toperami i junglerami. Wtedy carrujesz grę, jeśli oczywiście potrafisz. A jak ci nie idzie to pograj sobie drafty i jak zobaczysz ze napier*alasz to zacznij sobie rankedy z powrotem :D Ja tak robiłem :D

Ja porafie grać, ale z reguły carruje gry adc (caytlin my main <3)

Przed chwila miałem 98pkt, bo wygrałem 6meczy pod rzad, nagle 1 przegrana i 89 x.x

Moze jakoś dam rade..

Dobra dzieki , Prosze o cls

-----------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...