Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] AntiCheat vs NoCheatPlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie: jaki najlepszy Antycheat na serwer? Z tego co słyszałem serwer Hardcore skkf korzysta z AntiCheat, sam próbowałem, ale można było używać nodusa. W tym momencie korzystam z NoCheatPlus i sprawuję się całkiem nieźle, ale często wyrzuca Graczy za nic :/ Więc co lepsze AntiCheat czy NoCheatPlus, i jak poprawnie ustawić AntiCheat by dobrze działał.

Opublikowano

NoCheat jest wg. mnie lepszy. Co prawda jest większa szansa że nas wyrzuci "za nic", ale bardzo mało cheatów na nim działa.

Zaś na takim AntiCheacie bardzo rzadko może nas wyrzucić, lecz dużo cheatów może go oszukać, przez co dalej da się cheatować.

,,Bo bez adrenaliny życie jest nudne" ~Ja.

4tx441.jpg

Opublikowano

Dlatego ja mam oba. Serwer jest trochę bardziej obciążony, ale mam pewność, że dość bezpieczny!

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Dodaj skan,

Ale to z bukkit.org więc macie pewność bo sam go próbowałem

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...