Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban na IP.

GameOverMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

korzystałem z pewnej listy serwerów.

Ostatnio dostałem bana za WH, na jednym z nich i teraz na jaki serwer nie wbiję, który znajduje się na tej liście, nawet bez cheatów to po kilku sekundach kick.

Teraz pytanie: Ten ban jest na zawsze czy na jakiś czas?

obraz24.png

Opublikowano

Sprecyzuj nazwę gry..

Z tego co mówisz mogę wnioskować, że chodzi Ci o CoD4, prawda? Ew. CoD2.

Cóż, dostałeś bana na pewnym streamie, typu GameViolations/PBbans, uważam też, że widniejesz na jakiejś globlanej liście.

Kiedyś złapałem blokadę na GV dla CoD4 na pewnym cdkey'u i przez ten fakt nie mogłem dołączyć do serwerów obsługujących ten anti-hack.

Niestety, aby ponownie zagrać na owych serwerach musiałbyś kupić nowy klucz.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

CoD2.

Zmiana IP wystarcza, tylko lagi są.

Hm, niekonwencjonalny sposób na bany. Na PBbans i GV-S stosują zasadę 'na klucz'.

Lagi? Co przez to rozumiesz? Zmianiasz VPN'em, czy masz dynamiczny adres? Jeżeli to drugie, to wina jest po stronie serwera, nawet jeśli przed banem działało poprawnie.

#EDIT: Jestem ciekawy co to za anti-hack, masz możliwość podania mi nazwy? Chciałbym na nim popracować :)

#EDIT2: Jest jeszcze możliwość, że to BigBrotherBot (auto-admin), a ban jest tylko na jeden hosting. Czy czasem serwery nie mają tego samego prefiksu/sufiksu (dedyka)?

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...