Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Video TUT jak postawić za darmo serwer cs 1.6 bądź innej gry , a także TS3. (CZĘŚĆ 1)-PODSTAWA PRZED POSTAWIENIEM SERWERA

kolejne części TUT będą w tym temacie .

rpk2.png

Opublikowano

Powiedz mi jak to skonfigurować pod serwer CS lub TS i potem jak dane FTP tego wydobyć

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

OK to czekam z niecierpilowścią :)

Oczywiście będzie Lubie to

@EDIT

Masz + za poradnik dot. TS3 , skorzystałem i działa :) Wielkie dzięki , teraz tylko na serwer CS czekam i git

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

Właśnie zrób jak zrobić z tego serwer cs'a :)

@edit

Mi nie dali vpsa :/

Hello,

We are sorry to inform you that your free VPS application has been
rejected. It could happen because our support team had suspisions that you
are about to use the server for malicious activities.

Tylko mi tyle z maila zostało ;p

1921.png

Opublikowano

Zrób drugi e-mail i zgłoś się do nich jeszcze raz na drugim e-mailu

Opublikowano

Z 2 maila też mi nie dodali :)

Pokaż jak na tym serwa cs zrobić bo coś mi tu mocno śmierdzi że ktoś darmowe vpsy daje.

1921.png

Opublikowano

Z 2 maila też mi nie dodali :)

Pokaż jak na tym serwa cs zrobić bo coś mi tu mocno śmierdzi że ktoś darmowe vpsy daje.

Mi nie dali na 1 mailu , na drugim mam i serwer ts3 postawiony.

Tylko po jednym dniu trzeba jeszcze raz z putty odpalić serwer , bo się wyłącza ;3

@EDIT

http://lmgtfy.com/?q=jak+postawi%C4%87+serwer+cs+na+vps

http://amxx.pl/topic/56813-instalacja-serwera-hlds-na-linuxie/

Opublikowano

jeżeli ktoś chce się pobawić w stawianie serwerów dla siebie, to można jednak jeżeli chcemy z niego zrobić serwer 24/7, z miliardem slotów to nie polecam, lepiej wydać trochę pieniędzy i mieć porządny serwer, na którym postawimy cod moda z ctf i miliardem innych dodatków.

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Obstawiam, że vps. Przydatny tylko na postawienie serwerów beta, lub ts'a. Tak ps, znam hosting i po 2 miesiącach nie dotarł do mnie email :x

azbest_6038.png

Elo kochanie masz u mnie branie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...