Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Hmm poradźccie

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie otóż mam 18 permów wszystkie co potrzeba i teraz pytanie co zrobić z 11k nx Kupić recon vesta na 90 dni poczekać może będzie niedługo perm kupić VB Berapi LP02 na 90 dni bardzo dobre smg chociaż mam takie smg jak TR Magpul CZscorpion itp czy kupic skrzynki za 2,4k może wyleci coś na 90 dni? Co wy byście zrobili?

Opublikowano

Co do recon perm nie wiadomo czy będzie. Już był 2 razy ostatnio. Na skrzynki bym nie stawiał. Lepiej kupić sobie jakiegoś pewniaka. Ja bym recona kupił. SMG masz już z czego pamiętam sporo więc nie opłaca się kupować berapi.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Hmm no mam z 6-7 smg mówisz recona na 90 dni ale czy to jest aż taka duża różnica??

Osobiście mam full speeda na perma. Czasem gram tylko w reconie ale zawsze coś doda+ wyszczupla trochę postać, dzięki czemu ciężej Cię trafić. W twoim przypadku gdzie masz dużo broni tylko speeda potrzeba.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ja za 11k Nexonków kupiłbym sobie, tak jak pisali moi poprzednicy eq na speeda. Chyba najlepsze rozwiązanie. ewentualnie zaryzykowałbym z GP Hazardami, albo Czarnymi kluczami. Może coś by dropło, czego nie mam :D

9368_gold.png

Opublikowano

Postanowiłem tak w piątek prawdopodobnie będę miał doładowanie kolejne około 10k nx to już będzie ponad 20k nx więc w środę wyjdzie przecena CZ805 albo G11 to kupię to lub to mój koleny 19 perm do kolekcji i kupię Recon Vesta na 30 dni dobry wybór ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...