Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]MinecraftForge offline

akomboo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy jest możliwość by zdobyć jakoś minecraft forge offline? Akurat nie mam premki a ten mod podczas uruchamiania gry pobiera tam kilka pliczków a przez to, że gram offline to nie może pobrać bo niema jak. Więc czy ktoś mógł by wstawić link do plików MinecraftForge na 1.5.1 [wersja 7.7.1] .

Opublikowano

Korzystasz z oryginalnego launchera i grasz offline? Tak zrozumiałem, jeżeli tak to pobierz po prostu launcher no-premium i tyle :)

surprise motherfucker

Opublikowano

Korzystam z MineShaftera i jak odpalam za niego pomocą mając wgranego minecraftforge to po prostu próbuje coś tam pobrać a później odwala mi black screena i błąd.

Jak gram przez MinecraftSP to normalnie się ładuje ale, chce grać na mineshafterze a na nim nie chce działać ... Kiedyś na starszych wersjach forga jak nic nie pobierało to normalnie chodziło ale teraz musi być dostęp do neta ;_;

Opublikowano

Aha thx. To już wiem, że na mineshafterze nie działa, a szkoda ... Premium kupie sobie na urodziny w czerwcu to akurat będzie więcej wersji minecrafta a także więcej modów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...