Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nikt nie może wbić na mój serwer hamahi pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam nikt nie może wbić na mój serwer co się dzieje portmap włączony hamahi włączone dalem im servip z normalna końcówką 24

kazałem im pobrać rykoxa + to serverip wkleić i im nie działa co mam zrobić? może coś na stronie w modemie mam wyłączone a musze mieć włączone może jakieś porty w itnernecie ? to bym poprosił siostrę o podanie passów do mojego internetu pomocy !!!

Opublikowano

Zapora offf antyvirusa nie mam port map dobrze działa bo inaczej by mi też nic nie działało mam skonfigurowane po końcówkę 100 serverinfo u mnie 100a u nich 24 normalnie w root to nie wiem zbytnio bo jest klient pod ten serwer . . .

Kontakt teamwiwer

Opublikowano

@up

Ty jesteś hostem tego serwera więc nie potrzebujesz portmapa, ale jak inni chcą wejść z innego komputera na Twój serwer to jest potrzebny portmap, bo w tedy masz takie problemy jak teraz ^^

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

@up

Ty jesteś hostem tego serwera więc nie potrzebujesz portmapa, ale jak inni chcą wejść z innego komputera na Twój serwer to jest potrzebny portmap, bo w tedy masz takie problemy jak teraz ^^

Portmap z końcówką 100 tak ?

tak mam i strona też nie działa bo nikt konta nie załorzył a mi działa ; (

Opublikowano

@Up

A inni gracze są w Twojej sieci hamachi ? I czy masz zaporę systemu wyłączoną ? Bo to ona blokuje 100% stron przez hamachi ;)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...